DJI Mavic 3 Enterprise -kuvauskoptereilla ammattilaiset voivat kuvata kohteita jopa senttimetrin tarkkuudella

Boston Group tuo myyntiin monipuoliseen ja tarkkaan ammattikäyttöön tarkoitetut DJI Mavic 3 Enterprise -kuvauskopterit.

DJI Mavic 3E- ja DJI Mavic 3T -kuvauskopterit tuovat monenlaisia uudistuksia, joilla yritykset, viranomaiset, pelastustyöntekijät ja monet muut ammattilaiset voivat tehdä työtään entistä tehokkaammin ja turvallisemmin. Uutuusmallit perustuvat DJI Mavic 3 -kuluttajakopteriin, mutta ne on suunniteltu uudelleen toimimaan monenlaisissa ammattilaistehtävissä. Virtaviivaisia, kannettavia ja pienikokoisia koptereita voi kuljettaa yhdellä kädellä ja ottaa käyttöön hetkessä. Vaikuttavan 45 minuutin lentoaikansa ansiosta ne sopivat erinomaisesti pitkiinkin tehtäviin.

DJI Mavic 3E on poikkeuksellinen ammattiominaisuuksien yhdistelmä, joka mahdollistaa erittäin tehokkaat kartoitus- ja mittaustehtävät ilman maassa olevia ohjauspisteitä. Kopterissa on 20 megapikselin laajakuvakamera, jossa on 4/3 tuuman CMOS-kenno. Kamera tarjoaa huomattavasti paremman suorituskyvyn hämärässäkin valaistuksessa. Tehokas 56-kertaisesti suurentava hybridikamera vastaa 162 millimetrin polttoväliä 12 megapikselin tarkkuudella. Mekaaninen suljin ehkäisee liikkeen aiheuttamaa epäterävyyttä ja tukee nopeaa 0,7 sekunnin intervallikuvausta.

DJI Mavic 3T on suunniteltu palvelemaan palontorjunta-, etsintä- ja pelastustoimen, tarkastusten ja yötehtävien erityistarpeita. Siksi siinä on lämpökamera, jonka näkökenttä on 61 astetta ja 40 millimetrin polttoväliä vastaava 640 x 512 pisteen tarkkuus. Lämpökamera tukee tietyn pisteen ja alueen lämpötilan mittausta, korkean lämpötilan hälytyksiä ja väripaletteja, jotka auttavat löytämään kuumia kohteita. Lisäksi se hyödyntää samaa hybridikameraa kuin DJI Mavic 3E ja 48 megapikselin laajakuvakameraa 1/2 tuuman CMOS-kennolla. Samanaikaisen jaetun näytön suurennoksen ansiosta lämpö- ja zoomauskamerat tukevat 28-kertaista jatkuvaa rinnakkaista digisuurennosta. Tämä helpottaa vertailuja ja tekemään nopeita päätöksiä.

DJI O3 Enterprise Transmission -lähetystekniikan ohjausetäisyys on enimmillään 15 kilometriä. Sen ansiosta kuvaskopteri voi lentää pidemmälle sekä lähettää tietoja vakaammin ja turvallisemmin AES-256-suojauksella. Tekniikka mahdollistaa myös nopean reaaliaikaisen 1080p-videosyötteen 30 kuvan sekuntinopeudella.

DJI on aina johtanut kopterien innovatiivisten turvaominaisuuksien kehittämisessä. DJI Mavic 3 Enterprise -kuvauskopterit jatkavat tätä parannetuilla esteentunnistus- ja navigointijärjestelmillä, jotka antavat lennättäjille tarvittaessa opastusta. DJI AirSense vastaanottaa ADS-B-signaaleja varoittaakseen muusta lähistöllä olevasta lentoliikenteestä. Kopteri hyödyntää myös kuuden ympärisuunnatun kalansilmäanturin DJI APAS 5.0 -järjestelmää esteiden tunnistamiseen ilman sokeita pisteitä.

DJI Mavic 3 Enterprise -koptereihin voi hankkia useita uusia työkaluja ammattitehtäviin. DJI RC Pro Enterprise on ohjainyksikkö, jossa on kirkas 1 000 nitin näyttö. Se takaa selkeän näkyvyyden suorassa auringonvalossakin. Ohjaimessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni selkeää viestintää varten. RTK-moduulin avulla maanmittausammattilaiset voivat saavuttaa senttimetritason tarkkuuden paikantamisessa. DJI D-RTK 2 Mobile Station on puolestaan erittäin tarkka GNSS-vastaanotin, joka tukee kaikkia tärkeimpiä maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä. Kopterikaiuttimella lennättäjät voivat lähettää taivaalta käsin viestejä, kuulutuksia tai toistettavia ääniä, jotka parantavat etsintä- ja pelastustoimintojen tehokkuutta.

DJI Mavic 3 Enterprise -kopterit ovat merkittävä osa kehittynyttä kopteriohjelmistojen ekosysteemiä. Uutuuskopterit mahdollistavat ohjelmistojen täyden potentiaalin hyödyntämisen työkaluina tiedonkeruussa, kartoituksessa, kopterien hallinnassa ja lentotoiminnassa. DJI Pilot 2 on uudistettu lentorajapinta, joka on suunniteltu parantamaan ohjauksen tehokkuutta ja lentoturvallisuutta. Kopterien ja hyötykuorman hallinta on helposti käytettävissä yhdellä napautuksella. Pilvipohjainen DJI FlightHub 2 -hallintaohjelmisto antaa kopterikäyttäjille mahdollisuuden hallita lentotoimintaa tehokkaasti reittisuunnittelun ja tehtävänhallinnan avulla. DJI Terra on monipuolinen kartoitusohjelmisto kaikkiin työn vaiheisiin tehtäväsuunnittelusta 2D- ja 3D-mallien käsittelyyn. DJI Thermal Analysis Tool 3.0 auttaa ammattilaisia analysoimaan, merkitsemään ja prosessoimaan DJI Mavic 3T -kopterin ottamia lämpökuvia lämpötilapoikkeamien havaitsemiseksi.

Hinta ja saatavuus
DJI Mavic 3E ja DJI Mavic 3T tulevat myyntiin lokakuussa 3 690 ja 5 690 euron suositushintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/mavic-3-enterprise
www.boston.fi
https://youtu.be/R1lT-NatLMA (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMc5nqVwx2eQVi9etw?e=Lr1lA8 (kuvia)

DJI
DJI on maailman johtava siviilikäyttöön suunniteltujen kuvauskoptereiden ja monenlaisen muun kuvaustekniikan kehittäjä. DJI:n valmistamat henkilökohtaiseen ja ammattikäyttöön suunnitellut kopterit, kamerat ja kuvanvakautustuotteet ovat luotettavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.