Jimm’s PC-Store laajentaa nestejäähdytteistä tietokonemallistoaan ”reaktorilla”

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) julkisti vesijäähdytteisen tietokoneen olemassa olevan mallistonsa jatkeeksi.

”Julkistimme lokakuussa ensimmäisen oman nestejäähdytteisten tietokoneiden malliston ja se keräsikin heti ihailua ja huomiota”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Koska pyörivä kivi ei sammaloidu, otimme asiaksemme hioa konseptia pidemmälle ja miettiä uusia vaihtoehtoja jo olemassa olevien mallien rinnalle. Nestejäähdytteinen ’reaktori’ on helpompi ja edullisempi tehdä, mikä näkyy myös valmiin tietokoneen hinnassa. Teema viimeisteltiin nimen mukaisella värihehkulla, joka tekee tietokoneesta myös todellisen sisustuselementin.”

Jimm’s Liquid Builds – Reactor on uuden malliston viimeisin tulokas. Se on paitsi tehokas ja suorituskykyinen työjuhta, myös muotoilultaan näyttävä, tyylikäs ja valovoimainen kuin kotikäyttöinen ydinreaktori konsanaan. Harmaanjylhän tornin sisältä hehkuu vihreä kajo, joka omalla tavallaan muistuttaa tietokoneen tehosta ja halusta näyttää kyntensä vaativimpienkin pelien parissa. Reactor on katseet kääntävä tehopakkaus, joka kestää katseita ja ultrateräväpiirtoisen 4K-pelaamisen vääntövaatimuksia.

Pöyhkeän tehokas, jopa 4,6 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 5 5600X -suoritin on ensiluokkainen pari upeaa kuvanlaatua tarjoavalle Asus GeForce RTX 3070 EKWB -näytönohjaimelle. Siitä löytyy huippunopeaa GDDR6-muistia jopa kahdeksan gigatavua. Suorituskyvyn sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä. Siinä hyödynnetään EK Water Blocksin erillisosia ja radioaktiivisen vihreää EK-CryoFuel-jäähdytysnestettä. Koko jäähdytysjärjestelmä on tehty joustavilla letkuilla, mikä helpottaa tietokoneen kokoamista. Tämä näkyy myös alempana hankintahintana.

Jyhkeä tehomylly on rakennettu näyttävään ja jylhään Phanteks Enthoo Evolv Shift X -koteloon. Tornimainen kotelo vie vähän pöytätilaa, mutta on silti monoliittimainen kolossi, jonka sivustat ovat jämerää lasia. Tämä tarjoaa esteettömän näkymän tietokoneen komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen sekä radioaktiivisen vaikutelman luovaan värihehkuun. Nopean ja runsaan keskusmuistin (16 gigatavua DDR4-muistia), tehokkaan virtalähteen, teratavun massamuistin ja monipuolisten liitäntöjen ansiosta Jimm’s Liquid Builds – Reactor on varteenotettava vaihtoehto jokaiselle tehokasta pelitietokonetta tai työkonetta etsivälle.

Uusi paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa
Jimm’s uusi tietokoneidensa paketoinnin viime keväänä. Uudenlainen paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa, koska samassa paketissa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin. Esittelyvideon uudesta paketoinnista ja sen purkamisesta voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/SwJDMotFlX8.

Hinta ja saatavuus
Jimm’s Liquid Builds – Reactor on saatavana välittömästi 3 899 euron kuluttajahintaan. Aiemmin lokakuussa julkistetut Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2, Jimm’s Liquid Builds – Deep Space ja Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean ovat edelleen saatavana 6 999, 6 699 ja 4 799 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/pages/jimmsliquidbuilds
https://youtu.be/Q1s5Mn7nFl4 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh8xYk36K5RRreqAsGA?e=M27a9v (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.