Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine asettaa pelaajat taktisen haasteen eteen

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six -pelisarjan laajenevan uudenlaisella pelikokemuksella. Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine laajentaa taktista taistelupelaamista uudenlaisella kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodolla.

Ubisoft Montrealin kehittämä peli sijoittuu Rainbow Six -peliuniversumin tulevaisuuteen. Rainbow-tiimillä on vastassa äärimmäisen vaarallisia ja rajusti mutatoituneita muukalaisloisia, jotka voivat ohjata valtaamaansa olentoa omien pyrkimystensä mukaan. Näin isäntäolennoista tulee uhkia sekä itselleen että ympäristölleen.

”Pyrimme luomaan täysin uudenlaisen taktisen toimintakokemuksen yhteistyöpelaamista ajatellen, joka samalla hyödyntäisi yhtä tämän sukupolven parhaista ammuskelupeleistä”, kommentoi pelin johtava pelisuunnittelija Bio Jade Adam-Granger. ”Mitä Rainbow Six: Siege on PvP-pelaamiselle, Quarantine on sitä yhteistyöpelaamiselle.”

Pelaajille onkin luvassa intensiivisiä, kaoottisia ja arvaamattomia kohtaamisia vihamielisten muukalaisten kanssa. Quarantine ei päästä pelaajiaan helpolla.

Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine tulee saataville sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille alkuvuodesta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Lisätietoja
http://www.rainbowsixquarantine.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: http://www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen http://www.youtube.com/ubisoft/videos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.