Scifi-aiheinen The Surge 2 -toimintapeli julkaistaan syyskuussa

PAN Visionin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema scifi-aiheinen The Surge 2 -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 24. syyskuuta 2019.

The Surge 2 on synkkään tulevaisuuteen sijoittuva toimintapeli, jossa yhdistyvät dystopian synkät tunnusmerkit ja tieteiskirjallisuuden teknologiset ratkaisut. Edeltäjästään poiketen The Surge 2 tarjoaa koettavaksi entistä avoimemman pelimaailman ja aiempaa monipuolisemman taistelujärjestelmän. Haastavan, mutta pelaajaa opettavan taistelumekaniikan myötä pelaaja sukeltaa yhä syvemmälle vaaralliseen pelimaailmaan täynnä erilaisia vihollisia, hyödyllisiä apuvälineitä ja monenlaisia ase- ja varustekokonaisuuksia.

The Surge 2 -toimintapelin ennakkotilaajat saavat erikoisetuna URBN-varustepaketin, joka sisältää pelissä käytettävän panssaripaketin, kaksi lisäasetta, droonin, lisämoduulin ja ainutlaatuisen verkkoviestitunnuksen. Myös The Surge 2 Limited Edition -keräilijänversio on ennakkotilattavissa. Se sisältää ainutlaatuisen kaksiulotteisen tasokuvakannen, kahdeksansivuisen sarjakuvavihkosen, kaksipuolisen julisteen ja kolme litografialaattaa.

Lisätietoja
www.focus-home.com/games/the-surge-2
http://thesurge-game.com/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2WerfIj (kuvia) 

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.