Moomin Move -mobiilipeli tarjoaa teeman ja lisäsisältöä Huawei-älypuhelimille

Helsinkiläisen Tribered-peliyrityksen väkivallaton Moomin Move -mobiilipeli on Huawei-älypuhelinten ja Huawei AppGallery -kauppapaikan joulukampanjan tähti.

Huawei Themes -sovelluksessa on nyt ladattavana Muumi-teema, joka saapuu juuri sopivasti jouluksi. Teeman avulla Huawei-puhelimen voi räätälöidä todelliseksi Muumi-fanin laitteeksi lukituskuvaa, taustakuvaa, ikoneja ja kirjasimia myöden.

Tästä päivästä aina jouluaattoon asti kaikki Moomin Move -pelaajat saavat myös käyttöönsä Huawei AppGallery -kauppapaikasta 15 euron arvoisen erikoislahjan. Se sisältää pelissä puettavan pyjaman ja 135 pelirubiinia, jotka toimivat pelivaluuttana.

Lisätietoa
http://www.moominmove.com
http://www.tribe.red
https://youtu.be/-pKafDy0cLs (trailerivideo)
http://bit.ly/2qCuN9H (kuvia)

Moomin Move
Moomin Move sekoittaa todellisen maailman digitaalisesti luotuun Muumilaaksoon. Ilmaiseksi pelattava kävelypeli hyödyntää mobiililaitteiden sijaintipalveluja ja kannustaa pelaajia liikkumaan enemmän. Peli tarjoaa Muumi-faneille uusia tapoja vuorovaikutukseen tuttujen hahmojen kanssa.

Sijaintipohjainen lisätyn todellisuuden Moomin Move -peli antaa pelaajille mahdollisuuden löytää piilotettuja aarteita ympäri maailman. Pelaaja voi aloittaa mahtavan matkan suosituimmilla Muumi-hahmoilla, jotka tunnetaan suomalaisen kirjailija Tove Janssonin suosituista kirjoista. Moomin Move on virallisesti lisensoitu ilmainen peli Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Moomin Move on ollut menestys Suomessa saaden jatkuvaa huomiota ja kärkipaikkoja kauppapaikoissa. Moomin Move on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Muumit ovat äärimmäisen suosittuja Japanissa ja seuraavaksi peli julkaistaankin siellä vuoden 2019 alkupuolella.

Huawei AppGallery
Huawei AppGallery eroaa muista sovelluskaupoista valitsemalla ja hoitamalla valikoimaansa poikkeuksellisella tavalla. Moomin Move sopii erinomaisesti AppGalleryn valikoimaan sen maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen sijaintipohjaisuutensa ansiosta. Moomin Move on myös mielenkiintoinen kumppani Huaweille vahvan ja maailmanlaajuisesti tunnetun Muumi-tuotemerkkinsä ja ainutlaatuisen liiketoimintamallinsa ansiosta. Se tarjoaa mahdollisuuden kumppanuuksiin myös perinteisille myymälämarkkinoijille.

Huawei AppGallery on maailmanlaajuinen sovellus- ja pelikauppa, joka tarjoaa kehittäjille helpon pääsyn uusille markkinoille – myös Kiinaan. Kaikki Huawei AppGalleryn sovellukset ja pelit julkaistaan Huawei Developer Alliancen kautta, joka on Huawein maailmanlaajuinen julkaisuportaali.

Huawei AppGallery tarjoaa kuluttajille käyttäjä- ja perheystävällisen sovelluskaupan. Se on erityisesti suunniteltu edistämään korkealaatuista sisältöä, erikoisetuja ja sovelluksia, jotka on optimoitu Huawei-laitteille. Kauppapaikka on esiasennettu kaikkiin uusiin Huawei- ja Honor-puhelimiin. Se on saatavilla myös vanhempiin laitteisiin.

Tribered
Tribered uskoo, että tulevaisuuden pelit ovat kaikkialla. Ne yhdistävät digimaailman todellisuuteen sekä muuttavat peli- ja elämäntapamme uusin jännittävin tavoin. Peleihin saadaan lisäsisältöä todellisen maailman paikoista, lisätystä todellisuudesta, sosiaalisesta mediasta ja esineiden internetistä. Pelillistäminen muuttaa myös toimintaamme todellisessa maailmassa.

Tribered on kasvuyritys Helsingin ydinkeskustassa. Se rakentaa alustaa, joka integroi todellisen maailman toiminnot ja saavutukset peleihin. Tämä voi olla täysin uudenlainen tapa kaupallistaa sisältöä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.