Just Dance 2018 sisältää lasten oman pelitilan ja uuden Disney-hitin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) paljasti lisätietoja syksyllä julkaistavan Just Dance 2018 -tanssipelin lapsille räätälöidystä pelitilasta.

Lasten pelitilan myötä vanhemmat voivat antaa lastensa nauttia musiikin rytmeistä ja tanssiliikkeistä lapsiystävällisessä ympäristössä. Lapsille suunnatun käyttöliittymän, pisteytyksen, koreografian ja erikoishahmojen ansiosta Just Dance 2018 sopii aiempaa paremmin lasten tarpeisiin. Kokonaisuuden viimeistelee lapsille suunnattu positiivinen palaute.

Just Dance -pelisarja on aina ollut perhepelien aatelia ja tällä kertaa peli on viety entistä pidemmälle alan ammattilaisten avustuksella. Lasten koreografian asiantuntija Martine Curtat-Cadet ja konseptitaitelija Cristina Do Carmo De Sousa Gomes ovat olleet mukana kehittämässä Just Dancesta entistä lapsiystävällisempää pelikokemusta. Siinä otetaan huomioon lasten motoriikka, mieltymykset ja muut erot aikuisiin nähden.

Lopputuloksena peliin on tehty kahdeksan lasten ehdoilla koreografioitua tanssikappaletta, jotka kannustavat lapsia terveelliseen liikkumiseen musiikin kanssa. Näiden kappaleiden tanssiliikkeet sopivat helpommin myös nuorille lapsille opittaviksi. Mukana nähdään tanssihahmoja, joihin lasten on helpompi samaistua. Näiden lisäksi käyttöliittymästä on vähennetty tekstiä ja pisteytysjärjestelmää on muokattu lapsille sopivammaksi. Kaiken taustalla on halu positiiviseen kannustamiseen ja paremman palautteen antamiseen.

Lisäksi Just Dance 2018 -tanssipelissä kuullaan Disneyn Vaiana-animaatioelokuvasta tuttu musiikkikappale How Far I’ll Go.

Just Dance 2018 julkaistaan 28. lokakuuta kaikille liikeohjattaville pelialustoille, joihin kuuluvat Nintendo Switch-, Wii U-, Wii-, Xbox One-, Xbox 360-, PlayStation 4- ja PlayStation 3 -pelikonsolit. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance-2018/
https://youtu.be/F_wZVSwWOfI (trailerivideo 1)
https://youtu.be/8r4PuOLKqYk (trailerivideo 2)
http://bit.ly/2vRQW9p (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa http://www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.