Ammattitason pelinäppäimistö pelaajilta pelaajille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin elektroniseen urheiluun luodun mekaanisen ja kannettavan pelinäppäimistön.

Elektroninen urheilu on kovassa nosteessa niin Suomessa kuin maailmallakin. Pelistä riippumatta e-urheilussa pelivälineillä on merkitystä samaan tapaan kuin perinteisissäkin urheilulajeissa. Logitech G Pro -pelinäppäimistö onkin suunniteltu yhdessä peliammattilaisten kanssa vastaamaan tämän päivän e-urheilijoiden koviin vaatimuksiin.

”Ammattipelaajat ovat äärimmäisen vaativia ja nirsoja. Se on meistä mahtavaa!”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Olemme antaneet ammattipelaajille prototyyppejä testiin hyvin aikaisessa vaiheessa. Lopputuloksena on huippunopeilla mekaanisilla kytkimillä varustettu pelinäppäimistö, joka soveltuu kestävän rakenteen ja numeronäppäimistön poistamisen ansiosta helposti mukaan otettavaksi. Jos pelaat voittaaksesi, tämä on valintasi.”

Logitech G Pro on tenkeyless-näppäimistö eli siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö oikealta laidalta. Tämän ansiosta se on perinteistä näppäimistöä kapeampi ja kevyempi. Se on helposti otettavissa mukaan erilaisiin pelitapahtumiin. Myös näppäimistön irrotettava liitinjohto helpottaa mukaan pakkaamista ja kuljettamista.

Muiden pelinäppäimistöjen lailla Logitech G Pro hyödyntää mekaanisia kytkimiä, joiden kestävyys ja tarkkuus ovat perinteisten näppäimistöjen kytkimiä huomattavasti tarkempia. Logitech Romer G -kytkimet ovat vasteajaltaan peräti 25 prosenttia nopeampia kuin muut markkinoilla olevat kytkimet. Tämä antaa merkittävän edun nopeatempoisissa peleissä.

Logitech G Pro -näppäimistössä on myös 16,8 miljoonan värin räätälöitävä RGB-valaistus. Sen ansiosta näppäimet voidaan valaista vaikkapa pelin tapahtumien mukaan. Erillisiä näppäimiä voidaan valaista myös sen mukaan, mitä pelissä tarvitaan. Valaistusasetukset voidaan tallentaa näppäimistön muistiin.

Muotoilultaan Logitech G Pro on vähäeleisen tyylikäs ja kompakti. Kestävistä materiaaleista valmistettu pelinäppäimistö kestää kuljetuksen. Näppäimistön pohja on vahvistettu ohuella teräslevyllä, joka lisää näppäimistön käyttövarmuutta ja kestävyyttä.

Koska Logitech G Pro on suunnattu peliammattilaisille ja sellaiseksi pyrkiville pelaajille, sen näppäimet noudattavat amerikkalaista painikekarttaa. Näppäimistön painikkeissa ei ole erillisiä merkintöjä skandinaavisille merkeille. Näppäimistö sopii kuitenkin hyvin myös suomalaiseen käyttöön, koska näppäinasettelu on kiinni tietokoneen käyttöjärjestelmän asetuksista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G Pro -pelinäppäimistö tulee myyntiin maaliskuun aikana 169 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/pro-gaming-keyboard
http://bit.ly/2me7IHH (tuotekuvia)
https://youtu.be/1dWKxhIw5-8 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, http://www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, http://www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, http://www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa http://www.logitechg.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.