Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin säveltäjän

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin musiikin säveltäjän.

ACS_Austin

Lokakuussa julkaistavan Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin säveltäjänä toimii Austin Wintory. Grammy-ehdokkuudella huomioitu Wintory tunnetaan sävellyksistään muiden muassa peleissä, kuten The Banner Saga ja Journey. Assassin’s Creed Syndicate -pelin musiikki julkaistaan albumina pelin julkaisuajankohdan kanssa samanaikaisesti, 23. lokakuuta.

Omintakeisesta ja epätyypillisestä sävellystavasta tunnettu Wintory pyrki sävellyksillään dramaattiseen ja kiihkeään tunnelmaan, joka osaltaan leimaa Assassin’s Creed Syndicate -pelimaailman jännittyneisyyttä. Samalla Wintory haluaa musiikillaan ilmaista pelin keskushahmojen Evie ja Jacob Fryen urhoollista ja ivallista luonnetta. Musiikki täydentää Assassin’s Creed -hahmokaksikon kuolettavaa tanssia, jossa nopeatempoinen ja taidokas taistelutyyli yhdistyvät saalistajan ja saalistetun tunnistettaviin rooleihin. Musiikin soinnut ja nuotit rytmittävät elämän ja kuoleman toisiinsa yhdistävää valssia, jossa leikkisyys ja väkivaltainen tunnelma kietoutuvat toisiinsa saumattomasti.

Wintoryn sävellysten soitosta vastaa joukko huipputason soittajia, joiden vetovoimainen tulkinta tihkuu toisaalta herkkyyttä ja toisaalta taas alkukantaista energisyyttä. Yksityiskohdat nousevat esiin Sandy Cameronin ja Tina Guon kaltaisten virtuoosien soolo-osuuksissa. Wintoryn omana innoittajana sävellystyössä toimi 1800-luvun puolivälin musiikki, joka onkin pelin aikalaisteemaan sopivaa.

”Oma intohimoni 1800-luvun kamarimusiikkia kohtaan juontuu juuri sen erilaisuudesta isojen orkestereiden rinnalla. Vaikka orkesteri koostuu vain muutamasta erinomaisesta soittajasta, näiden energisyys ja toisaalta tietynlainen pienemmän kokoonpanon läheisyys vaikuttavat isoa ja samalla etäistä orkesteria tehokkaammin”, Wintory kommentoi. ”Se on niin monella tapaa vaikuttavampi esitys ja se tuntui juuri oikeanlaiselta ratkaisulta viktoriaanisen ajanjakson salamurhaajakaksosista kertovalle tarinalle.”

Wintoryn sävellystyö on yhteispituudeltaan yli kolme tuntia ja sen dynaaminen muoto heijastelee tunteita ääripäästä toiseen. Sävellyksissä kuullaan myös ajan henkeen ominaista kansanmusiikkia ja hymnejä, joita pelissä esittävät siinä nähtävät hahmot. Näin musiikki sulautuu kokonaisuuteen hienovaraisella tavalla tunnelmaa luoden.

Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta. Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta että Windows-tietokoneille 19. marraskuuta.

Austin Wintoryn sävellystyötä Assassin’s Creed Syndicate -pelin parissa voi kuunnella osoitteessa https://youtu.be/wYKViEU9QmQ.

Austin Wintoryn haastattelun voi lukea Ubisoftin blogista osoitteessa http://blog.ubi.com/grammy-austin-wintory-assassins-creed-syndicate/.

Lisätietoja internetissä
http://www.assassinscreed.com
http://bit.ly/1Hf5Llh (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. http://www.ubisoftgroup.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.