SafeHome-valvontakamera omaisuusvarkauksien ennaltaehkäisyyn

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin helppokäyttöisen ja edullisen kotikäyttöön suunnatun SafeHome-valvontakameran.

SafeHomeP2HD

Autoihin, moottoripyöriin ja polkupyöriin kohdistuvia omaisuusvarkauksia tehdään jatkuvasti. Yhä useammin näitä varkauksia tehdään autotalleista ja muista lukituista tiloista. Vaikka vakuutukset olisivat kunnossa, aikaa vievä kamppailu vakuutusyhtiöiden kanssa voi olla uuvuttavaa puuhaa. Tämänkaltaisia varkauksia on kuitenkin mahdollista seurata valvontakameroilla ja niitä voi toisinaan myös ennaltaehkäistä kameran pelotevaikutuksella.

Teräväpiirtoinen SafeHome-valvontakamera seuraa ja kuvaa valvottavan tilan tapahtumia automaattisesti. Se myös lähettää tapahtumista kuvia älypuhelimeen, tablettilaitteeseen tai tietokoneelle langatonta lähiverkkoa hyödyntäen. Valvontakameran kuva- ja videotallenteet ovat arvokkaita todisteita vakuutusyhtiöille. Niiden avulla korvausprosessit nopeutuvat ja helpottuvat merkittävästi.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed on kompakti valvontakamera, joka kuvaa teräväpiirtoista videokuvaa ja valokuvia. Kamera liitetään langattomasti olemassa olevaan lähiverkkoon. Mikäli kodin reititin tukee WPS-tekniikkaa, kamera liittyy verkkoon helposti sitä hyödyntäen. Näin tarvittavat verkkoasetukset otetaan automaattisesti käyttöön ilman erillisiä määrityksiä. Kamera itsessään voidaan asettaa käyttöön joko halutulle alustalle tai seinäkiinnityksellä.

Mikäli kamera huomaa liikettä valvotulla alueella, kameran omistaja saa tästä automaattisesti tiedon sähköpostin välityksellä. Kamera voidaan määrittää lähettämään kuvat automaattisesti käyttäjän FTP-palvelimelle tai pilvipalveluun, kuten esimerkiksi CameraFTP-palveluun, josta SafeHome-käyttäjät saavat kymmenen prosentin alennuksen.

Kameran taltioimia valokuvia ja videokuvaa voidaan tarkastella älypuhelimen, tablettilaitteen tai tietokoneen kautta kätevän SafeHome Smart P2P -sovelluksen avulla. Sovelluksella voidaan seurata sekä reaaliaikaista kuvaa että tarkentaa valvotun alueen eri kohtia. Sovellus on saatavilla sekä Windows- ja Mac-tietokoneille että iOS-, Android- ja Windows Phone -älylaitteille.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed -valvontakamera ottaa valokuvia yhden megapikselin tarkkuudella ja videokuvaa 720p teräväpiirtotarkkuudella. Kamerassa on LED-valaistus yökuvia varten sekä korttipaikka MicroSD-muistikortille, jotta kuvat voidaan tallentaa helposti suoraan kamerasta.

Mikäli käytössä olevan reitittimen kantama ei valvontakameralle asti riitä, on langatonta verkkoa mahdollista jatkaa SafeHome WIFI Repeater -laitteella, joka lisää langattoman verkon kantamaa peräti 20 metrillä.

Saatavuus ja hinnoittelu
SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed ja SafeHome WIFI Repeater ovat saatavilla 109 ja 49 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.safehome.dk
http://bit.ly/1Ieu7qv (tuotekuvat)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Safehome
Safehome perustettiin vuonna 2008 ja se on viimeisen kuuden vuoden aikana myynyt yli 100 000 hälytys- ja valvontalaitetta Pohjoismaissa. Valikoima kattaa laajan malliston tuotteita yksityisille ja yrityksille sekä hälytys- valvontakäyttöön että ennakoivaan turvallisuuteen. Tuotteet ovat suunniteltu ensisijaisesti helppokäyttöistä asennusta ja käyttöä silmällä pitäen. Lisätietoja osoitteesta http://www.safehome.dk.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.

3 thoughts on “SafeHome-valvontakamera omaisuusvarkauksien ennaltaehkäisyyn

 1. En saanut hälytystoimintoa asennettu, koska en pystynyt muuttamaan tehtaan asettamaa maakoodia, jonka pitäisi olla +358, on +33, eli Kreikan suunta. SafeHomen tekninen tuki on lomalla, ja koska haluan laitteet heti käyttöön, ei ole muuta vaihtoehtoa kun palauttaa lelut kauppaan ja etsiä toimivat jostakin muualta.

   1. No, sieltä tuli tyly vastaus ”jälleenmyyjät ovat saaneet koulutuksen, käänny myyjän puoleen”

    Tiedoksi:

    Tuo maan suuntanumero-ongelma ratkesi – kun vähän kokeilee eri maiden suuntia, niin yht’äkkiä Suomen nuero ilmestyykin oikealle paikalle. Suurempi ongelma on se, että vaikka pakkauksessa sanotaan, että laite tukee Mac-tietokonetta, niin se saadaan ilmeisesti kytkettyä WIFI-verkkoon vain PC:llä. Lisäksi hälytystoiminto ei toimi (imlan PC:tä??). Palautan nuo laitteet jälleen myyjälle ensi tilassa.

    ystävällisin terveisin

    Trygve Roos, DPhil, Dist.Prof. Facile Publishing Vellamonkatu 16 FIN-08100 Lohja Finland trygve.roos@me.com puh 040 503 6460 tel +358 40 503 6460

    >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.