Haamusotilaat taistelivat platinaa

FIGMA on myöntänyt Call of Duty: Ghosts -toimintapelille platinalevyn osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

”Maailman suosituin pelisarja Call of Duty on Suomessakin hitti vuodesta toiseen. Call of Duty -pelien fanit ovat osoittaneet lojaalisuutensa tänäkin vuonna kovasta kilpailusta huolimatta”, iloitsee Activision Blizzardin Johanna Strunke. ”Peliin tuo uutta jytkyä ja ryminää lisäosat, joista ensimmäinen ’Onslaught’ on nyt julkaistu kaikille alustoille. Pelikokemus pitenee ja siihen tulee lisäsisältöä uusien kenttien, aseiden, hahmojen ja tarinan muodossa – pelattavaa riittää siis seuraavan pelin julkaisuun asti.”

Call of Duty: Ghosts -toimintapelissä on täysin uusi dynamiikka, kun pelaajat taistelevat hajonneen valtion puolella selviytyäkseen hengissä. Salaperäinen Ghosts-nimellä tunnettu ryhmä johtaa taistelua vastaikään ilmestynyttä, teknologisesti ylivoimaista maailmanvaltaa vastaan. Uuden sukupolven pelimoottori tarjoaa upeita hahmoja, loistavasti mallinnettuja ympäristöjä ja aidontuntuisia animaatioita. Moninpelin dynaamiset kartat tarjoavat maanjäristyksiä, tulvia ja käyttäjien käynnistämiä tapahtumia, jotka muuttavat perusteellisesti jokaisen taistelun suuntaa ja strategiaa.

Lisätietoja internetissä
http://www.figma.fi
http://www.callofduty.com/uk/en/ghosts/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta http://www.figma.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.