Logitech voitti seitsemän arvostettua iF-tuotesuunnittelupalkintoa

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) voitti peräti seitsemän arvostettua International Forum Design (iF) -tuotesuunnittelupalkintoa tietokone- ja audio/video-kategorioissa.

if_logo

“iF-palkinto merkitsee erinomaista onnistumista tuotesuunnittelussa ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tuon tunnustuksen peräti seitsemälle tuotteellemme tänä vuonna”, kommentoi Logitechin toimitusjohtaja Bracken Darrell. “Nämä tunnustukset kertovat koko tekijäkaartimme omistautumisesta sellaisten tuotteiden luomiseen, jotka puhuttelevat ihmisiä tunnetasolla asti.”

Voittajia valitessa iF-tuomaristo ottaa huomioon suunnittelun laadun, tuotteen viimeistelyn, materiaalivalinnat, innovaation, toiminnallisuuden, ergonomian sekä muita yleiseen suunnitteluun liittyviä piirteitä.

Kaikki tämän vuoden palkitut tuotteet ovat esillä iF-näyttelyssä Hampurissa, Saksassa. Ne ovat esillä myös iF-verkkonäyttelyssä osoitteessa http://www.ifdesign.de.

Alla on käyty läpi Logitechin vuoden 2014 palkintojen voittajat:

UE BOOM
Maailman ensimmäinen sosiaalinen musiikkisoitin on näppärä valinta missä vain musiikkia kuunnellaankin. Ympärisäteilevässä matkakaiuttimessa on 15 tunnin ladattava akku. Lisäksi kaiutin on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä pinnoitteella.
http://www.ultimateears.com/fi-fi/boom

Logitech FabricSkin Keyboard Folio
Kaunis muotoilu ja älykäs teknologia sulautuvat toisiinsa upeassa iPadille tarkoitetussa näppäimistökannessa. Bluetooth-yhteydellä toimiva näppäimistö on suojattu vettä hylkivällä materiaalilla. Täysikokoiset näppäimet mahdollistavat sujuvan kirjoittamisen.
http://www.logitech.com/fi-fi/product/fabricskin-keyboard-folio-for-ipadi5

Logitech Ultrathin Touch Mouse
Ääriohut kosketushiiri muistuttaa muotoilultaan nykypäivän kannettavia tietokoneita ja on vaivaton kantaa mukana. Ele- ja kosketusohjausta totteleva hiiri sopii hyvin Windows 8- ja Apple OS X -käyttöjärjestelmien hallintaan.
http://www.logitech.com/fi-fi/product/ultrathin-touch-mouse-t630

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650
Logitech T650 -kosketusalusta tuo nopean ja luonnollisen eleohjattavuuden Windows 8 -käyttöjärjestelmälle pyyhkäisyjen ja muiden toimintojen myötä. Lasipintainen alusta myös tuntuu ja näyttää hyvältä.
http://www.logitech.com/fi-fi/product/touchpad-t650

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 on monipuoliseen pelaamiseen suunniteltu pelihiiri, jossa on yli 1 400 tunnin akunkesto ja 11 ohjelmoitavaa painiketta. Delta Zero -tunnistinteknologian ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka.
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g602-wireless-gaming-mouse

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810
Taustavalaistu Logitech K810 -näppäimistö tekee monen laitteen käytöstä helppoa. Näppäimistö voi olla yhtä aikaa kiinni jopa kolmessa eri laitteessa ja laitetta voi vaihtaa yhtä painiketta painamalla. Taustavalaistus säätää kirkkauttaan automaattisesti ympäröivän valaistuksen mukaan.
http://www.logitech.com/fi-fi/product/bluetooth-illuminated-keyboard-k810

Logitech Bluetooth Speakers Z600
Tyylikkäästi muotoillut Logitech Z600 -kaiuttimet ovat erinomainen vaihtoehto äänentoistoon niin tietokoneelle, älypuhelimelle kuin tablettilaitteellekin. Kaiuttimet voidaan liittää yhtäaikaisesti jopa kolmelle eri laitteelle. Äänentoiston vaihto laitteiden välillä sujuu helposti yhtä painiketta painamalla.
http://www.logitech.com/fi-fi/product/bluetooth-speakers-z600

Tuotekuvia
http://bit.ly/1f64a0m

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, http://www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, http://www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, http://www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.