TomTom laajentaa urheilukellojen ominaisuuksia MySports-sovelluksella

TomTom (www.tomtom.com) julkisti tänään MySports-mobiilisovelluksen, joka laajentaa TomTom-urheilukellojen käytettävyyttä uusin ominaisuuksin.

mysportsapp_menu

Erityisesti juoksijoille, pyöräilijöille ja uimareille suunnatut urheilukellot keräävät talteen harjoitustietoja tehdyistä harjoituksista. MySports-sovelluksen ansiosta näiden tietojen seuraaminen ja verkkosivuille lataaminen onnistuu myös ilman tietokonetta. TomTom MySports -mobiilisovellus toimitetaan Applen hyväksyttäväksi lähipäivinä.

Sovelluksen helppokäyttöiset ominaisuudet ovat käytettävissä helposti milloin ja missä tahansa. Sovelluksen avulla uusin QuickGPSFix-satelliittitieto päivittyy nopeasti ja automaattisesti TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukelloihin. Näin paikannustiedot ovat aina ajan tasalla ja harjoittelu voidaan aloittaa entistä nopeammin.

MySports-sovellus myös lataa halutut harjoitustiedot automaattisesti käytetyille urheilusivustoille. Omia harjoitustietoja voidaan myös tarkastella mobiilisovelluksen ansiosta entistä helpommin.

TomTom MySports -mobiilisovellus hyödyntää Bluetooth Smart -tekniikkaa sovelluksen ja kellojen väliseen tiedonsiirtoon.

”Enää tietokonetta ei välttämättä tarvita, jotta voi nähdä omat harjoitustietonsa urheilukellostaan”, kommentoi Jukka Alhonen Suomen TomTomilta. ”Tämän ansiosta urheilukellojen käyttö on entistä helpompaa. Se puolestaan auttaa käyttäjiä keskittymään urheilusuorituksiinsa ja saavuttamaan tavoitteensa.”

TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukellot ovat isokokoisella näytöllä varustettuja harjoitteluvälineitä, joiden hallinta sujuu helposti yhden hallintapainikkeen käytöllä. Kellojen käyttö on helppoa ja vaivatonta, minkä ansiosta käyttäjä voi keskittyä entistä enemmän itse urheilusuorituksiin ja -harjoituksiin.

Lisätietoja Internetissä
http://sports.tomtom.com/fi_fi/
http://bit.ly/Zzyx4D (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/19tFZ9a (esittelyvideoita)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.tomtom.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.