Maailman ensimmäinen oikeita automerkkejä sisältävä NFT-ajopeli tulee Suomesta

Suomalainen Supremacy Games julkisti Apex Kings NFT Racing -ajopelin vauhdikkaan esittelyvideon kera.

Helsinkiläinen mobiili- ja kryptopelien pelien kehittäjä ja julkaisija uskoo pelaajien arvostavan mahdollisuutta omistaa oikeita automerkkejä tulevassa ajopelissä, jonka perustana on play and earn -malli. Yhtiö on jo herättänyt useiden autovalmistajien kiinnostuksen pelillään. Mukana olevat automerkit julkistetaan kevään 2022 aikana.

Pelin kehitystiimillä on kattava kokemus sekä autoista että peleistä. ”Pyrkimyksemme on luoda alaa määrittävä autopeli, jolla voi tienata metaversumissa. Pelimme on paljon enemmän kuin mikään tavallinen ajopeli. Apex Kings NFT Racingin pelaajat voivat ostaa ja vaihtaa toistensa kanssa superautoja, klassikkokaaroja, ralliautoja ja aivan tavallisia ajokkeja. Sen lisäksi nämä kaikki autot ovat tietenkin myös ajettavissa itse pelissä. Tämä antaa pelaajille aivan uudenlaisen syyn ja motivaation kasvattaa autovalikoimaansa”, kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna.

Pelin NFT-autoja on rajoitetusti, sillä kunkin mallin enimmäismäärä on tismalleen sama kuin näiden autojen valmistusmäärä on oikeassa maailmassa. Tämä luo kiehtovan yhteyden oikeiden ja pelissä olevien autojen välille, ja antaa näin edun autoista tietäville pelaajille. On odotettavissa, että todellisilla autoharrastajilla on etulyöntiasema NFT-autojen hintoja määriteltäessä. Pelitiimi on ollut mukana tekemässä useita tunnettujen brändien pelejä, kuten Top Gear, joten into autoihin ja ajopeleihin näkyy myös Apex Kings NFT Racing -pelissä.

Samalla Supremacy Games julkisti työstävänsä useita muitakin NFT-pelejä ja rajoitetun erän NFT-kokoelmia, jotka liittyvät kansainvälisiin brändeihin. ”Yhteistyö isojen kansainvälisten brändien kanssa on kiehtovaa ja odotamme malttamattomina näiden nimikkeiden julkistusta. Pyrimme luomaan pelejä, joissa NFT-toiminnallisuus antaa pelaajille aitoa arvoa ja istuu osaksi peliä mukana olevien brändien myötä”, Jari Pauna jatkaa.

Apex Kings NFT Racingin kehittäjät kutsuvat autoharrastajat, pelaajat ja muut kryptopelaamisesta kiinnostuneet tahot osallistumaan keskusteluun autoista, peleistä ja kehityksestä pelin omalle Discord-palvelimelle.

Lisätietoa
https://apexkings.io/
https://discord.gg/CNvYrz8Evf (Discord)
https://www.dropbox.com/sh/a878vd7dclxet72/AAAuKBiGN62ZuZXM5eEmwK0Wa?dl=0 (kuvia)
https://youtu.be/XzZDBxY2Jx8 (esittelyvideo)

Supremacy Games
Tämä on uuden NFT-aikakauden alku, jolta edellytetään uudenlaista syventymistä alaan. Supremacy Games perustettiin vuonna 2020 tuomaan NFT-toiminnallisuus osaksi pelaamista. Tähän liittyvät NFT-pelit, mobiilipelit ja ainutlaatuiset rajoitetun erän NFT-keräilyesineet. Yhtiön osaamisen myötä yhdistyvät toisiinsa mobiilipelit, kryptovaluutat ja kiehtovat brändit maailmaa mullistaviksi NFT-peleiksi. Tällä alalla vain harvalla on kaikkea sitä osaamista, jota Supremacy Gamesin tiimiltä löytyy. Supremacy Gamesin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisäksi tiimiin jäseniä työskentelee sekä muualla Suomessa että Ruotsissa ja Kroatiassa. Työnantajana yhtiö on tasa-arvoinen ja tukee täysin hajautettuja tiimejä. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://supremacygames.fi/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.