Portal Knights avaa portit fantastiseen seikkailuun ja rakenteluun

PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo toukokuussa myyntiin Portal Knights -konsolipelin. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän roolipeliä, seikkailua ja rakentelua värikylläisessä fantasiamaailmassa.

Portal Knightsin fantasiatodellisuus koostuu mystisistä saarista, jotka yhdistyvät toisiinsa taianomaisten porttien kautta. Pelimaailman rikkonaisuus on luonut kaaoksen, jonka ansiosta erilaiset hirviöt ja kummalliset olennot saavat mellastaa maailmassa vapaasti. Pelaajahahmon tehtävänä on tuoda rauha ja järjestys sekasorron keskelle.

Päätehtävän ohella on kiehtovaa tutkia pelin monipuolista maailmaa, rakentaa toinen toistaan mielikuvituksellisempia rakennelmia ja suorittaa erilaisia tehtäviä hirviöitä nujertaen. Mikä tärkeintä, seikkailua ei tarvitse suorittaa yksin, sillä hauskanpitoa riittää kokonaiselle porukalle.

Matkan varrella pelaaja törmää lukemattomiin erilaisiin sivuhahmoihin. Näitä onkin mukana toista sataa ja nämä osaltaan värittävät tarinaa omine tarkoitusperineen. Osasta voi myös olla suoranaista apua pelaajalle haasteiden ratkomisessa. Pelaaja voi myös hankkia itselleen lemmikin, jonka kanssa taivaltaminen ja seikkailun kokeminen on entistä hauskempaa.

Rauhaton ja kaaoksentäyteinen maailma on kuitenkin myös täynnä vaaroja ja uhkaavia hirviöitä. Näitä vastaan kamppaileminen onkin yksi avaintekijöistä Portal Knightsin fantastisessa pelimaailmassa ja sankariksi tulemisessa. Taisteluiden ohella tärkeää roolia näyttelee tavaroiden ja raaka-aineiden kerääminen, joiden avulla pelaaja voi rakentaa ja koota monenlaisia rakennelmia ja varusteita.

Portal Knights on ainutlaatuinen sekoitus avoimen pelimaailman roolipelejä, perinteistä seikkailua sekä rakentelupelejä. Edistymisen vapaus ja pelihahmon kehittäminen mahdollistavat yksilöllisen ja ainutlaatuisen seikkailukokemuksen, jonka jokainen pelaaja kokee omalla tavallaan.

Perinteisen yksinpeliseikkailun lisäksi Portal Knights sisältää moninpelimuodon, jossa peräti neljä pelaajaa voi seikkailla yhdessä pelimaailman monia vaaroja uhmaten. Lisäksi mukana on kahden pelaajan jaetun ruudun pelitila.

Portal Knights julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille toukokuussa 2017. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja internetissä
http://portalknights.com
http://www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/DhoUf8asLRo (esittelyvideo)
http://bit.ly/2mELSjY (pelikuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.