Yritystiedot

Yhteystiedot

Visionist
Suvilahdenkatu 4 B 31
00500 Helsinki

Puhelin: 040-837 8097
Sähköposti: info@visionist.fi
Y-tunnus: 1638316-5

Taustatietoa

Visionist on viestintä-, markkinointi- ja konsultointitoimisto IT-alan, kulutuselektroniikan sekä digitaalisen viihteen valmistajille ja tukkureille. Visionist toimii yhteistyössä koko jälleenmyyntikanavan ja kaikkien sidosryhmien kanssa tuoden tuotteille ja palveluille ainutlaatuista lisäarvoa.

Vuonna 2001 perustettu Visionist sai alkunsa pitkään tietotekniikka-, kulutuselektroniikka-, peli- ja musiikkialoilla toimineen Jiri Koivuniemen toimesta. Kyseisten alojen monitoimimiehenä tunnettu Jiri on työskennellyt läheisesti teknologiatuotteiden ja digitaalisen viihteen eri muotojen parissa jo yli 20 vuoden ajan.

Ennen Visionistin perustamista Jiri työskenteli Toptronics Oy:n (nykyisin osa Pan Vision Groupia) palveluksessa tuotepäällikkönä. Työhön kuuluivat paitsi tuotteiden monipuolinen tunteminen, myös niiden markkinointi, tuotteistaminen ja lokalisointi. Myös päämies- ja asiakaskontaktointi kuuluivat työnkuvaan.

Visionist vannoo yhteistyön nimeen ja onkin vuosien varrella työskennellyt niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin lukemattomien kumppanien kanssa. Laitevalmistajat, pelijulkaisijat ja musiikkiyhtiöt, tukkurit ja maahantuojat, jälleenmyyjät, tunnetut ja tuntemattomammat brändit, viestintä- ja käännöstoimistot, konsultit ja markkinoijat ovat kaikki tulleet tutuiksi mitä erilaisimmissa yhteyksissä. Visionist tuntee hyvin myös eri alojen etujärjestöjä, valtiovallan edustajia ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Visionist tarjoaa palvelujaan yksittäisinä töinä ja tekee myös lyhytaikaisia projekteja. Tavoitteena on kuitenkin aina pitkäjänteinen kumppanuus. Visionist on kärsivällinen ja joustava kumppani, joka on erikoistunut brändien ja markkinoiden kehittämiseen.