Kansainväliset lehdistöpalvelut

Maailma pienenee ja yhä useampi suomalainen yritys tavoittelee maailmanlaajuisia markkinoita. Visionist voi auttaa viestimään yrityksen ilosanomaa kansainvälisessä lehdistössä, verkkopalveluissa ja sosiaalisessa mediassa.

Erinomaiset tuotteet tai palvelut eivät yksinään riitä, vaan mielenkiintoinen tarina on tärkeässä roolissa kaikessa liiketoiminnassa. Kansainvälisessä kaupassa tarinan merkitys korostuu entisestään, koska markkinat eivät välttämättä ennestään tunne tuotetta, yritystä tai edes Suomea.

Visionistin yli 20 vuoden kokemus auttaa kehittämään yritykselle kunnollisen ja ajankohtaisen tarinan. Visionist kykenee myös jakelemaan tämän tarinan ja uutiset kansainvälisille medioille joko suoraan tai yhteistyökumppaniensa kautta. Visionistilla on kattava kansainvälinen yhteistyöverkosto.

Visionistilla on paljon kokemusta peli- ja musiikkialan yritysten sekä teknologia-startupien viestinnästä. Visionist ei ole viestintätoimisto, joka tarjoaa pelkkiä käännös- tai jakelupalveluja, vaan on yhteistyökumppani, joka on aidosti kiinnostunut tuotteista ja tuntee asioiden taustat. Visionist tuo myös esiin mielipiteensä ja jalostaa informaatiota. Visionist näkyy ja kuuluu kansainväliselle medialle asiantuntijana.