PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Rugby 22 tuo suositun joukkuelajin uuden sukupolven pelilaitteille.

Maailmanlaajuisesti suurta suosiota nauttiva rugby tunnetaan vauhdikkaana, kovaotteisena ja taktisena palloilulajina. Tammikuun lopussa julkaistava Rugby 22 on pelikonsoleille ja tietokoneille rugbyn virtuaalisen version tuova peli. Mukana ovat Ranskan rugby unionin mestaruussarja top 14 ja alempi kisasarja Pro D2 sekä monikansallinen United Rugby Championship -mestaruuskilpailu. Lisäksi pelissä on mukana kaikki näissä pelaavat joukkueet pelaajineen ja peliasuineen.

Oikeilla kentillä pelattavan lajin tapaan myös Rugby 22 tuo eloon lajin räväkän luonteen, nopeatempoisuuden, rajut taklaukset ja monimuotoisen pallonkäsittelyn. Myös erilaiset hyökkäyskuviot, syötöt ja kiinniotot, puolustusmuodostelmat ja monenlaiset pelitaktiikat toistuvat pelikoneiden näytöillä upealla tavalla.

Uusittu rugbykokemus on aiempaa helpommin lähestyttävä entistä paremman ohjaustavan ja kohennetun keinoälyn ansiosta. Peliin on myös lisätty uusi vaikeustaso, joka haastaa lajin kokeneemmat konkarit uudella tavalla ja tuo lisää jännitystä peliin. Ennen kaikkea pelin taktiset elementit ja monipuoliset pelikuviot ovat mukana yksityiskohtaisella ja nautittavalla tavalla.

Rugby 22 sisältää suurimman osan lajin kansallisista joukkueista pelaajineen virallisesti lisensoituina. Näitä ovat Uusi-Seelanti, Australia, Ranska, Fidži, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales, Japani ja Georgia. Yksinpelin lisäksi Rugby 22 sisältää moninpelitilan sekä paikallisesti että verkkopelinä. Lisäksi yksinpelinä pelattava uratila tarjoaa kiehtovan kokemuksen, jossa pelaaja ohjaa omaa joukkuettaan pohjalta kohti mestaruutta.

Pelikokonaisuus on viimeistelty uudistetulla pelimoottorilla ja sen tarjoamalla grafiikalla upeine pelaaja-animaatioineen. Alkuun pelaamisessa auttavat erilaiset opetustilat eli tutoriaalit, joiden avulla myös lajia vähemmän tunteva pääsee perille jalon joukkuelajin saloista.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/DdaEUZWDLDI.

Rugby 22 julkaistaan sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. tammikuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
https://rugby-thegame.com/
https://www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-1-TJcZA6cXWqST3w?e=u1wJRh (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.