Valmistautuminen Brawlhalla-maailmanmestaruuskilpailuihin on alkanut

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on julkistanut suositun taistelupelin kausittaiset mestaruuskarsinnat.

Brawlhalla-taistelupelin kilpapelikausi 2023 huipentuu maailmanmestaruuskisoihin marraskuussa. Kaikkiaan luvassa on miljoonan dollarin arvoinen palkintopotti, joka jakautuu sekä mestaruuskisoihin että sen erilaisiin karsintakisoihin. Winter Championship -tapahtuma alkaa 3. helmikuuta 2023 ja kerää mukaan pelin kilpailulliset virtuaalitaistelijat, jotka ottelevat kisapaikastaan neljässä kausittaisessa verkkotapahtumassa.

Näistä tapahtumista parhaat pelaajat Euroopasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta pääsevät osallistumaan pelin Seasonal Royales -kisoihin Atlantaan.

Kausittaisten mestaruustapahtumien ja henkilökohtaisten kutsutapahtumien lisäksi luvassa on kolme pelitapahtumaa, joiden tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin kisakausi huipentuu Brawlhallan maailmanmestaruuskisoihin eli BCX-tapahtumaan marraskuussa 2023. BCX 2023 on avoin turnaus, johon kaikenlaiset pelaajat amatööreistä ammattilaisiin voivat ilmoittautua. Luvassa on sekä yksittäisen ottelijan että paritaistelijoiden kisamuotoja. Varsinaisen maailmanmestaruustapahtuman lisäksi BCX 2023 on ainutlaatuinen messu- ja yhteisötapahtuma kaikille pelin faneille kokemus- ja osaamistasoon katsomatta. Mukana menossa onkin kaikenlaisia pientapahtumia, pelijulkistuksia ja paljon muuta kivaa tekemistä pelin faneille.

Mestaruuskisojen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/dZOINgpT4Uo. Winter Championship -kisoihin voi rekisteröityä osoitteessa https://start.gg/brawlhalla.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VFbkAaBa3cqLMR7w?e=XQAn4b (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.