Transport Fever 2: Console Edition -liikennöintipelissä luotsataan yritysimperiumia

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Transport Fever 2: Console Edition tuo tietokoneella suositun pelityypin myös konsolipelaajien riemuksi.

Yritysimperiumien ympärille nivoutuvat strategiapelit ovat perinteisesti nauttineet suurta suosiota pc-tietokoneilla. Monesti tämän pelityypin suosikit ovat kuitenkin jättäneet konsolipelaajat paitsioon. Transport Fever 2: Console Edition paikkaa tätä puutetta hauskalla ja sujuvalla, mutta syvällisellä näkemyksellään. Sen ytimessä on ajatus pelaajasta rakentamassa omaa liikennöintiyritystään, jonka kehittämiseksi ja kasvattamiseksi pelaajan täytyy investoida kaupungin infrastruktuuriin ja tehdä vaativia päätöksiä toimivien liikenneratkaisujen aikaansaamiseksi.

Peli alkaa 1850-luvun tekniikasta ja vie läpi vuosisatojen kohti nykyaikaa. Teknologisen kehityksen myötä myös kulkuvälineet ja matkustustavat kehittyvät. Mikä alkaa hevoskärryistä ja ruokavoimalla toimivasta liikennöinnistä, kehittyy matkan aikana muun muassa nykyaikaisiin juniin ja autoihin sekä muihin julkisen liikenteen välineisiin, kuten matkustajalentokoneisiin ja laivoihin. Kaikkiaan erilaisia historiallisia kulkuneuvoja on noin 200 erilaista. Näitä ovat niin maalla ja raiteilla kuin ilmassa ja vedessäkin kulkevat kulkuvälineet.

Pelaaja pääsee myös vaikuttamaan maastoon ja ympäristöön, jota muokkaamalla ja rakennuttamalla voidaan luoda erilaisia kulkuväyliä. Näin voidaan tehostaa massaliikenteen toimivuutta ja taloudellisuutta. Matkustajien lisäksi tehtävänä on kuljettaa raakamateriaalia ja tuotteita asiakkaille. Kaikki liikennöinti myös tuottaa rahaa, jota tarvitaankin yritystoiminnan kehittämiseen ja välttämättömien menojen kattamiseen. Pelaajalla on myös mahdollisuus rakentaa kokonaan omat pelikarttansa kolmella erilaisella maastotyypillä.

Pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, jonka voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/mtq2V2oejdQn.

Transport Fever 2: Console Edition julkaistaan 9. maaliskuuta PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.transportfever2.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viONyzULzkIXrX84EUA?e=x8f1zY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.