Langattomasta DJI Mic -mikrofonijärjestelmästä edullisempi yhden mikrofonin paketti

Boston Group tuo myyntiin langattoman DJI Mic -mikrofonijärjestelmän kevennetyn version, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisille sisällöntuottajille ja videokuvaajille.

Vaikka kuvauskalusto olisi laadukas ja loihtisi pienellä vaivalla hyvää kuvaa, parhaatkin kamerat tarvitsevat rinnalleen laadukkaan välineistön äänen taltioimiseen. DJI Mic ratkaisee ongelman langattomasti ja monipuolisella liitättävyydellä. Pienikokoinen ja hyvin ääntä taltioiva mikrofoni sekä monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu vastaanotin ovatkin kätevä ja kokonaisvaltainen ratkaisu monenlaisiin kuvaustilanteisiin.

Aiemmasta DJI Mic -paketista on nyt julkaistu edullisempi yhden mikrofonin versio. Entistä kevyempi kaksikanavainen mikrofonijärjestelmä on oivallinen valinta kaikenlaiseen kuvaukseen, sillä mikrofoni ja vastaanotin tarvikkeineen kulkevat mukana vaivatta omassa sälytyspussissaan kameran kanssa.

Järjestelmän langaton tekniikka toimii esteettömässä ympäristössä jopa 250 metrin kantamalla. Se mahdollistaa äärimmäisen monipuolisen käytettävyyden erilaisten kameroiden kanssa. Paketin kruunaa tehokas akku ja monipuoliset lisävarusteet.

Langattomassa lähettimessä on monisuuntainen yhdysrakenteinen mikrofoni. Se tekee järjestelmästä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin juontotilanteisiin ulkona tai studiossa. Vain noin 30 gramman painoinen mikrofoni voidaan helposti ripustaa esimerkiksi vaatteisiin yhdysrakenteisella kiinnikkeellä tai mukana tulevilla kiinnitysmagneeteilla. Ulkotiloja varten pakettiin sisältyy mikrofonin tuulensuoja.

Kosketusnäytöllisessä vastaanottimessa on sovitinkenkä, jolla vastaanotin voidaan helposti kiinnittää erilaisiin kameroihin sekä älypuhelimiin. Kosketusnäytöstä on helppo seurata mikrofonin äänentasoa ja akun varausta sekä määrittää tallennusasetuksia ja muita toimintoja. Tehokkaan 2,4 gigahertsin lähetystekniikan ansiosta lähettimen ja vastaanottimen langaton yhteys on luotettava ja nopea. Lähettimessä on peräti 14 tunnin edestä omaa tallennustilaa, joten ääni tallentuu, vaikka yhteys vastaanottimeen katkeaisi.

DJI Mic -järjestelmään sisältyy tarvittavat liittimet ja johdot sekä kätevä kantopussi, johon mahtuvat lähetin ja vastaanotin tarvikkeineen. Täydellä akulla vastaanottimesta riittää virtaa viiden tunnin käyttöön. Lähettimessä akunkesto on jopa viisi ja puoli tuntia. Molemmat voidaan vaivatta ladata usb-c-latauskaapelilla.

Tänään julkistettu DJI RS 3 Mini -kameravakain täydentää erinomaisesti kuvauskokoonpanon, jossa kameran kuva ja mikrofonin äänet ovat täydellisesti tasapainossa keskenään. DJI RS 3 Mini -kameravakain on saatavana myös Creator Combo -pakettina, joka sisältää kahdella mikrofonilla ja latauskotelolla varustetun DJI Mic -mikrofonijärjestelmän.

Hinta ja saatavuus
DJI Mic yhdellä mikrofonilla ja suojapussilla tulee myyntiin 229 euron kuluttajahintaan. Aiemmin julkaistu DJI Mic kahdella mikrofonilla ja latauskotelolla on saatavana 339 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/mic
www.dji.com/fi/rs-3-mini
www.boston.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOFZj4XZdljaxNTjkw?e=Z6nH5c (kuvia)

DJI
DJI on maailman johtava siviilikäyttöön suunniteltujen kuvauskoptereiden ja monenlaisen muun kuvaustekniikan kehittäjä. DJI:n valmistamat henkilökohtaiseen ja ammattikäyttöön suunnitellut kopterit, kamerat ja kuvanvakautustuotteet ovat luotettavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.