Urheilullisilla Amazfit-älykelloilla uudenvuodenlupauksista helpommin totta

Boston Group on aloittanut huipputyylikkäiden ja suomenkielisellä käyttöliittymällä varustettujen Amazfit GTR/GTS 4- ja Amazfit T-Rex 2 -älykellojen myynnin Suomessa.

Uudenvuodenlupauksilla on paha taipumus epäonnistua. Monille jokavuotinen tapa on aloittaa kuntoilu tammikuussa ja lopettaa se helmikuussa. Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin seuranta ja kuntoilusuoritusten mittaaminen on hyvä tapa saada motivoitua itsensä pitkäaikaisiin elämäntapojen muutoksiin. Uusien Amazfit-kellojen myötä hyvinvoinnin seuranta on entistä helpompaa ja omaan tyyliin sopivaa. Amazfitin laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva kellomalli juuri omiin tarpeisiin.

Amazfit GTR/GTS 4
Urheilulliset Amazift GTR/GTS -älykellot ovat loikanneet neljännellä sukupolvellaan entistä tehokkaampaan antenniteknologiaan, mikä mahdollistaa aiempaa tarkemman paikannustekniikan. Häikäisevän kaunis muotoilu, äärimmäisen selkeä HD AMOLED -näyttö ja korkeatasoiset hyvinvointitoiminnot tekevät kellosta vastustamattoman kumppanin.

Amazfit GTR 4 on upeasti muotoiltu klassisen pyöreä älykello. Siinä yhdistyvät sekä laadukkaat ja kestävät materiaalivalinnat että tehokas suorituskyky ja urheilukellon toiminnallisuus. Kevyt metallirunko laadukkaalla rannekkeella tuntuu käytössä miellyttävältä ja heijastamaton lasipinta on ilo silmälle. Kellon 1,43 tuuman iso HD AMOLED -näyttö esittää kuvakkeet ja toiminnot selkeästi 326 pisteen tuumatarkkuudella.

Kulmista pyöristetty ja neliömäinen Amazfit GTS 4 on alle senttimetrin paksuinen ja vain 27 gramman painoinen alumiinirunkoinen älykello. Sen näyttötaulun näyttävä 1,75 tuuman värikylläinen HD AMOLED -näyttö 341 pisteen tuumatarkkuudella on upeata katseltavaa. Runkoa koristaa jalokivityylinen navigointisäädin ja kello näyttää ajattoman tyylikkäältä hillityllä tyylillään.

Kehittyneiden urheilu- ja hyvinvointiominaisuuksien ansiosta Amazfit GTR/GTS 4 -älykellot sopivat päivittäiseen oman hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan. Kellon älytoiminnot pyrkivät auttamaan liikuntatavoitteiden saavuttamisessa ja seuraamaan muun muassa unenlaatua ja harjoittelusta palautumista. Uudet kellomallit tukevat yli 150 erilaista liikunta- ja urheilumuotoa niin sisä- kuin ulkoliikunnankin eri lajeissa. Samalla uudet kellomallit automaattisesti tunnistavat kahdeksan eri liikuntamuotoa käyttäjän liikkumisen perusteella.

Uusia harjoitusmuotoja ovat esimerkiksi kehittyneempi ratajuoksun seuranta ja golftila. Liikuntaseuranta voidaan helposti yhdistää Strava-sovellukseen sekä päivityksen myötä myös Adidas Running -sovellukseen. Kuntosaliharjoittelussa kumpikin kello tunnistaa automaattisesti 15 erilaista voimaharjoitusta. Kello osaa laskea toistomäärät, harjoitusten työsarjojen määrän ja lepoajan. Ohjelmistopäivityksen myötä tunnistettavien liikkeiden määrä nousee 25 erilaiseen harjoitukseen.

Kelloissa on myös valmiit harjoituspohjat jopa kymmenelle erilaiselle intervalliharjoitukselle, joita voidaan räätälöidä omien tarpeiden mukaan. Lisäksi Amazfitin oma PeakBeats-harjoittelualgoritmi antaa liikuntaan liittyviä tietoja, kuten arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä harjoittelun päätyttyä.

Amazfit GTR/GTS 4 -kellomallit ovat lajinsa ensimmäiset, jotka hyödyntävät kaksikanavaista ja kellon ympäri kulkevaa GPS-antenniteknologiaa. Tämä mahdollistaa tarkan paikannustiedon myös haastavissa tilanteissa ja ympäristöissä. Uudistettu paikannusjärjestelmä saa tietonsa viidestä eri paikannusjärjestelmästä, joilla voidaan paikantaa käyttäjä tarkasti reaaliaikaan. Tulevan laitteistopäivityksen myötä mukaan liitetään kuudes paikannusjärjestelmä. Kellot tukevat myös reittitietojen päivittämistä suoraan Zepp-sovelluksesta, jolloin navigointi onnistuu suoraan kellon näytöltä.

Uuden BioTracker 4.0 PPG -järjestelmän optinen anturi toimii kahdella 2LED-valolla ja kerää tietoja jopa 33 prosenttia edeltävää laitesukupolvea tarkemmin. Kun näin kerätyt tiedot yhdistetään kellon sykettä laskevaan algoritmiin, saavutetaan lähes sykevöiden tarkkuudella toimiva sykemittaus. Kellot mittaavat sykkeen ohella veren happisaturaatiota ja stressitasoja ympäri vuorokauden. Nämä sekä hengitystiheys voidaan helposti mitata milloin tahansa jopa 45 sekunnissa kellon yhden painalluksen toiminnolla. Kellot mittaavat myös unta ja sen laatua. Unenseurannalla voidaan vaivatta tarkastella omia unitottumuksia ja onko lepo riittävää.

Amazfit GTR 4:n tehokas 475 milliampeeritunnin akku tarjoaa virtaa yhdellä latauksella normaalikäytössä jopa kahden viikon käyttöön. Virransäästötilassa akusta riittää virtaa jopa 24 päiväksi ja kellotilassa jopa 50 päiväksi. Amazfit GTS 4:n 300 milliampeeritunnin akku tarjoaa virtaa yhdellä latauksella reiluksi viikoksi ja virransäästötilassa noin 16 päiväksi. Kellotilassa virtaa riittää 30 päivän käyttöön.

Kellot tukevat Alexa-äänikomentoja, jonka lisäksi kellossa on oma sisäinen muistinsa musiikille. Sen avulla kellosta voidaan toistaa musiikkia ilman älypuhelinta. Kelloissa on myös oma sisäinen kaiutin, josta voidaan kuunnella myös kellon kertomat liikuntatiedot. Vaihtoehtoisesti kellosta toistettava ääni ja äänipuhelut onnistuvat Bluetooth-kuulokkeilla. Älykello on viimeistelty monilla kätevillä hyötyominaisuuksilla, kuten tehtävälistoilla ja muistutuksilla, kalenterilla, sääennusteilla ja puhelimen ilmoituksilla eri sovelluksista.

Pyöreän Amazfit GTR 4:n taustakuvan voi valita yli 200 erilaisesta aina näkyvissä olevasta vaihtoehdosta. Näistä yli 30 on näyttävästi animoituja. Kellorannekkeita on saatavana avaruusmustana, kilparadanharmaana ja perinteikkään ruskeana. Amazfit GTS 4:n aina näkyvissä olevia kellotauluja löytyy yli 150 erilaista. Kellorannekkeita on saatavana yönmustana, utuisenvalkoisena, syysruskaisena ja ruusunpinkkinä.

Amazfit GTS 4 Mini
Isompien GTR/GTS-älykellojen rinnalle on julkaistu myös pienikokoinen Amazfit GTS 4 Mini, joka tukee jopa 120 urheilumuotoa. Lisäksi kellossa on jatkuva sykeseuranta ja kattavat hyvinvointiominaisuudet. Minissä on 1,65 tuuman ja 336 x 384 pikselin näyttö sekä 270 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa 15 päivän käyttöön. Kello on saatavana yönmustalla, flamingonpinkillä, mintunsinisellä ja kuunvalkealla rannekkeella.

Amazfit T-Rex 2
Amazfit GTR/GTS 4 -kellojen lisäksi uuden sukupolven Amazfit T-Rex 2 -urheilukello on nyt saatavana Suomessa. Amazfit T-Rex 2 on seikkailukäyttöön tehty älykello, jossa on huipputarkat paikannusominaisuudet, armeijaluokan vaatimukset täyttävät kestävyysominaisuudet ja tehokas akku. Viiden eri satelliittipaikannusjärjestelmän ja tehokkaiden reitinhakuominaisuuksien ansiosta kello on täydellinen valinta niin urbaaneille kuin luonnossakin viihtyville kulkijoille. Kello toimii ääriolosuhteissa, kuten jopa -30 pakkasasteen kylmyydessä. Kello osaa myös varoittaa poikkeuksellisista korkeuksista, joissa hapensaanti vaikeutuu, ja mitata veren happisaturaation. Peräti 24 päivän akunvarauksella varustettu kello sopii jopa 100 metrin sukelluksiin sekä erilaisiin ääriolosuhteisiin, kuten kosteisiin sademetsiin, kuumille aavikoille ja hyytäville napajäätiköille.

Suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuvat Amazfit-älykellot rakentuvat toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille. Zepp OS on suunniteltu vähävirtaiseksi järjestelmäksi, joka suoriutuu vaativistakin toiminnoista turhaan akkua kuluttamatta. Samalla Zepp OS on nopea ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla eri sovellusten ja toimintojen käyttö on vaivatonta.

Hinta ja saatavuus
Amazfit GTR 4, Amazfit GTS 4, Amazfit GTS 4 Mini ja Amazfit T-Rex 2 ovat myynnissä 229, 199, 99 ja 229 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.amazfit.com/en/amazfit-gtr-4
www.amazfit.com/en/amazfit-gts-4
www.amazfit.com/en/amazfit-gts-4-mini
www.amazfit.com/en/t-rex-2
https://youtu.be/E8_WEgnP2eI (Amazfit GTR 4 -esittelyvideo)
https://youtu.be/LNyOR77SSNE (Amazfit GTS 4 -esittelyvideo)
https://youtu.be/H97bwcW0cWQ (Amazfit GTS 4 Mini -esittelyvideo)
https://youtu.be/5mesWPM0Hhc (Amazfit T-Rex 2 -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viN8Ylu8YyTKt3NfxAg?e=HC6Au9 (Amazfit GTR/GTS 4 -kuvia)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viN8ZQlHArxhneHaEZw?e=szROsR (Amazfit T-Rex 2 -kuvia)

Amazfit
Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita kehittävä ja valmistava Zepp Health Corporation tekee älykelloja Xiaomi-, Amazfit- ja Zepp-tuotemerkeillä. Amazfit-tuotemerkki yhdistää tuotteissaan korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian. Zepp Health Corporation on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa ja yhtiö on New Yorkin pörssissä (NYSE: ZEPP). Sen pääkonttori on Yhdysvaltain Mountain Viewssä. Lisätietoja osoitteessa www.zepphealth.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.