Jimm’s PC-Store tarjoaa Black Friday -tarjouksissaan laadukkaita näytönohjaimia ja paljon muuta

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store on varautunut poikkeuksellisen hyvin tulevan perjantain Black Friday -tarjouskampanjaan.

”Black Friday -kampanjapäivä on meille kiireisimmän joulumyyntikauden alkusysäys ja siksi panostamme siihen täysillä”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Monista eri syistä johtuva komponenttipula vaivaa alaa edelleen, mutta esimerkiksi näytönohjainten saatavuus on siinä määrin parantunut, että olemme saaneet tarjousvalikoimaamme niitäkin mukaan kohtalaisia määriä.”

Uusien tietokonepelien julkaisut vaikuttavat merkittävästi etenkin näytönohjainten kysyntään ja vuoden suosituimmat pelit julkaistaan yleensä loppuvuodesta. Tietokonepelien ja kilpapelaamisen suosio jatkuu vahvana, joten myös tietokoneiden päivittäminen suorituskykyisemmillä komponenteilla jatkuu. Black Friday -kampanjapäivä ja joululahjahankinnat tekevät marras- ja joulukuussa selkeän kasvupiikin kaikkien tietokonekomponenttien myyntiin.

Jimm’s PC-Store uskoo, että tärkeimmät Black Friday -alennustuotteet löytyvät tänä vuonna näytönohjaimista, emolevyistä, SSD-levyistä, Jimm’s-tietokoneista ja näytöistä. Ensimmäiset tarjoukset julkaistaan 25.11. klo 00:00 ja lisää tarjouksia julkaistaan samana päivänä klo 8:00 ja 12:00.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Pages/BlackFriday
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNVCJuUMotoQYTjZrQ?e=ZXMLUX (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.