Ylistetystä Resident Evil Village -kauhupelistä kultapainos ja lisäosa

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil Village -kauhupelistä julkaistaan lisäosa ja kokonaisvaltainen Gold Edition -versio.

Winters’ Expansion -lisäosa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Resident Evil Village -kauhupeli uudella tavalla. Mercenaries-pelimuoto täydentyy uusilla pelattavilla sankari- ja pahishahmoilla, joista kiinnostavin lienee Alcina Dimitrescun isoihin kenkiin astuminen. Vastaavasti kiehtovia lähestymistapoja tarjoavat Karl Heisenbergin magneettiset voimat ja Chris Redfieldin vakuuttava aseistus.

Toimintavetoisessa pelimuodossa Lady Dimitrescun vaikuttava olemus huokuu pahaenteistä voimaa, jonka hänen vastustajansa saavat kokea. Vihamieliset Lycan-mutantit ja muut viholliset saavat uudenlaista kyytiä, kun Dimitrescu kynsineen ja tyttärineen esittelee taistelutehoa. Lordi Karl Heisenberg hyödyntää taisteluissa massiivista taisteluvasaraansa ja erikoisia sähkömagneettisia voimiaan. Lisäapua taisteluihin tuovat Heisenbergin tehtaan Soldat Jet -sotilaat. Kolmikon taistelukykyä täydentää erikoisagentti Chris Redfield, jonka taistelutaidot ja erikoisvarusteet aseineen ovat vailla vertaa. Redfield saa tarvittaessa apua omilta Hound Wolf Squad -joukoiltaan.

Uusien hahmojen lisäksi The Mercenaries Additional Orders -pelimuodossa on kaksi uutta pelikenttää, Bloody Village ja Bloody River sekä pienempiä uudistuksia pidettyyn pelityyliin.

Resident Evil Village Gold Edition -versio sisältää sekä alkuperäisen pelin että sen lisäosat. Yksinpelitarina kertoo tarinan sitä edeltävän Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumien jälkeen. Sen keskushahmo Ethan Winters perheineen elää vihdoin onnellista elämää, kunnes uudet synkät pilvet yllättäen ilmestyvät varjostamaan autuutta. Niiden myötä Ethan imeytyy keskelle karmivaa tapahtumaketjua, joka syöksee hänet tehtävästä tärkeimpään eli pelastamaan oman tyttärensä.

Ethanin ohessa pääroolissa on synkeä kyläpahanen, joka ei ole luonteeltaan aivan tavallisimmasta päästä. Tarinassa kohdataan kauhujen ohella ainutlaatuisia ja merkittäviä hahmoja, kuten vaikuttava Lady Dimitrescu. Luvassa on pelisarjalle ominaista selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintaosuuksia upealla peligrafiikalla loihdittuna. Yksityiskohtaiset ja tunnelmalliset peliympäristöt sävyttävät mielenkiintoista pelimaailmaa kutkuttavalla tavalla.

Pelin Mercenaries-esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/-Mz8Xjbu6yc.

Resident Evil Winters’ Expansion ja Resident Evil Village Gold Edition julkaistaan 28. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xbox-pelikonsolin mukaisesti.

Lisätietoja
www.residentevil.com/village/ge/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsxlY_gG1i1ZDXJJEg?e=6exSkO (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.