PAN Vision Finlandin jakelema ja Astragonin julkaisema Construction Simulator -rakennussimulaatio tarjoaa syksyllä tekemistä kymmenien eri ammattimerkkien voimalla.

Kukapa ei olisi joskus haaveillut isoista rakennusprojekteista, maan mylläyksestä tai isojen työkoneiden ohjaimiin tarttumisesta. Construction Simulator tekee tämän kaiken mahdolliseksi, mutta vie asian vielä pidemmälle tarjoamalla pelaajalle ensiluokkaisen rakennussimulaation täynnä työkoneita, erilaisia tehtäviä ja kiehtovaa pakerrettavaa. Peli viekin lapsuuden hiekkalaatikkoleikit työkoneineen lähes todellisuuden tasolle, mutta ilman hikoilua tai hurjan kalliiden työkoneiden hankintaa.

Construction Simulator sisältää kaksi suurta pelikarttaa, jotka ovat saaneet innoituksensa Saksasta ja Yhdysvalloista. Kumpikin pelikartoista sisältää oman pelikampanjansa sekä kymmeniä erilaisia tehtäviä, kuten vaikkapa satama-alueen uudistamisen, kaupungin vihreän energian suunnitelmien toteuttamisen tai turistikohteiden vetonaulojen rakentamisen. Kummallakin maalla on omat haasteensa, tehtävänsä ja asiakkaansa, jotka työllistävät pelaajan hallitsemaa rakennusfirmaa. Pelikartat eroavat toisistaan myös maantieteellisesti, joka tuo omanlaisen tunnelman kumpaankin ympäristöön.

Pelaajan käytössä on kymmenittäin oikeita ja virallisesti lisensoituja työkoneita ja kulkuneuvoja, joista pelaaja voi tehdä hankintansa erilaisten tehtävien toteuttamiseen. Jokainen ajoneuvoista on mallinnettu yksityiskohtaisesti ja realistisesti. Mukana olevia merkkejä ovat muun muassa Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar, Cifa, DAF, Doosan, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Nooteboom, Palfinger, Scania, Schwing Stetter, Still, Wacker Neuson ja Wirtgen Group. Pelin erilaisten laitteiden, työkoneiden ja ajoneuvojen lisäksi myös pelaajahahmo voidaan varustaa laadukkailla suojavarusteita. Näistä vastaa peliin lisensoitu valmistaja Engelbert Strauss.

Kahden erilaisen yksinpelikampanjan ohella Construction Simulatorista voi myös nauttia peräti neljän pelaajan moninpelissä, jolloin rakentaminen ja ympäristön muokkaaminen sujuvat vauhdikkaasti yhdessä.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/0uAgCTBWZVw.

Construction Simulator tulee saataville 20. syyskuuta PlayStation 5-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.construction-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viK1g9clRMaFfS_TqrQ?e=kn0xVt (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.