Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on tänään julkaissut Roller Champions -urheilupelin uuden Disco Fever -kauden ja yhteensopivuuden Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Uusi Disco Fever -pelikausi tuo Roller Champions -urheilupeliin uusia diskohenkisiä karttoja, pelitiloja, liikkeitä, musiikkia ja asuja. Lisäksi peli on nyt saatavana Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä Epic Games Store -kauppapaikan asiakkaille.

Musiikissa on kyse rytmistä, ja niin on myös Roller Championsissa. Disco Fever -pelikausi vie pelaajan Brooklynista Venice Beachille ja Staten Islandille kolmella uudella kartalla, joista jokaisella on oma tunnelmansa. Disco Fever tuo mukanaan myös uuden Roller Passin, jossa on 60 tasoa erilaisia räätälöintejä ja muita lisukkeita kaikille diskofaneille. Lisäksi joka viikonloppu on tarjolla aikarajattu erikoistapahtuma.

Pelin uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/8c-KaMU7Y_g ja https://youtu.be/E8PNA06CJtU.

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa. Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta.

Roller Champions on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on saatavana myös Epic Games Store -pelipalvelusta.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhs4s64el60HBLGtOFw?e=TSauE9 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.