Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme tuo myöhemmin tänä vuonna Suomessa myyntiin lataustehollaan vaikuttavan realme GT NEO 3 -älypuhelimen.

Tehoa, tyyliä ja nopeutta tarjoava realme GT NEO 3 -älypuhelin käyttää vallankumouksellista 150 watin UltraDart-lataustekniikkaa. Tämä latausennätykset uusiksi pistänyt tekniikka mahdollistaa akun tyhjästä 50 prosentin varaukseen lataamisen vain viidessä minuutissa. Puhelinten ja kameroiden suorituskykyä ja nopeutta riippumattomasti arvioiva DXOMARK-palvelu on antanut realme GT NEO 3 -puhelimelle peräti 121 pistettä latausnopeudesta. Tämä tekee puhelimesta nopeimmin latautuvan älypuhelimen. Vertailun vuoksi jälkeen jäävät esimerkiksi realme GT NEO 2 5G ja Apple iPhone 13 Pro Max selvästi vaatimattomimmilla 101 ja 73 pisteillään.

Puhelinten latausnopeudesta onkin tullut yksi eniten kilpailluista ominaisuuksista, sillä akunkesto ja sen lataamiseen tarvittava aika vaikuttavat kaikkeen puhelinta käytettäessä. Kun akunkestosta ei tarvitse nopean latauksen ansiosta välittää, se tuo helpotusta vaativaankin käyttöön. Tämä mahdollistaa puhelinten nopean lataamisen esimerkiksi julkisilla paikoilla ilman tuskallista odottelua.

realme GT NEO 3 on varustettu mukautuvalla kahden sirujärjestelmän UltraDart-tekniikalla, joka 4:2-tehoarkkitehtuurin kanssa nopeuttaa lataamista ja vähentää hukkasähköä. Teknologia myös vähentää lataamisesta syntyvää lämpöä. Kahden erillisen 2 250 milliampeeritunnin akkukennon ansiosta puhelimen akun teho on vaikuttavat 4 500 milliampeerituntia. Kahden erillisen kennon rinnakkainen käyttö osaltaan nopeuttaa akuston lataamista.

realme huolehtii myös akun käyttöturvallisuudesta. Akustossa onkin peräti 38 erilaista suojaustoimintoa, joiden ansiosta lataus katkaistaan automaattisesti mahdollisen häiriön ilmaantuessa. TÜV Rheinlandin sertifioima pikalatausjärjestelmä on turvallinen ja huoleton käyttää. Myös puhelimen pikalaturissa on automaattinen turvatoiminto, joka kytkee latauksen pois päältä mahdollisen häiriön havaitessaan.

realme GT NEO 3 -puhelimen kestävä ja nopeasti latautuva akku säilyttää hyvin varauksensa. Tämä tarkoittaa vähintään 80 prosentin varausta vielä 1 600 täyden latauskerran jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä tyypilliseen puhelinakkuun verrattuna. Akusto onkin suunniteltu kestämään vaativan 5G-yhteystekniikan kuormitusta puhelimen eliniän ajan.

Hinta ja saatavuus
realme GT NEO 3 -älypuhelimen tarkat ominaisuudet, hinnoittelu ja toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Lisätietoja
www.realme.com/eu
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJZao5P_xG9HFP9hNQ?e=tkMELq (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.