Ylistetyn selviytymistarinan odotetussa jatko-osassa kuljetaan yliluonnollisten voimien riivaamaan maailmaan

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli ammentaa ruton riivaamasta Euroopasta uudenlaisen jännityskertomuksen.

Pelin edeltävä osa, A Plague Tale: Innocence julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Hugo ja Amicia matkaavat kohti etelää mielessään pilkahdus toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Ennennäkemättömät alueet ja eläväiset kaupungit tuntuisivat antavan mahdollisuuden uudelle alulle ja paremmalle elämälle. Mutta Hugon kirous ei ole kadonnut mihinkään ja näin tuhoisat voimat tuovat mukanaan valtavat rottalaumat. Tämä ajaa sisarkaksikon uudestaan liikkeelle. Samalla sisarukset kuulevat saaresta, joka voisi tarjota ratkaisun Hugon pelastamiseksi.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

Edeltävän pelin lailla myös A Plague Tale: Requiem yhdistää kerronnassaan alueiden tutkimista, hiiviskelyä, viholliskohtaamisia, rottalaumoja ja kauhunsekaisia hetkiä. Entistä monipuolisempi varusteiden, voimien ja aseiden käyttö tekevät pelistä kiehtovan yhdistelmän seikkailua, ongelmanratkontaa ja selviytymistaistelua. Upea ja yksityiskohtainen grafiikka sekä äärimmäisen vaikuttava äänimaailma ja pelimusiikki täydentävät pelikokemuksen vaikuttavalla tavalla.

Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jN1VgU__NpU.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuoden 2022 aikana. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.aplaguetale.com
https://www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIJRV3MKRupWNsL3Hg?e=nuIdJU (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.