Värikkäät ja pirteästi muotoillut Logitech-oheislaitteet tuovat persoonallisuutta työpöydille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti poikkeuksellisen riemukkaat POP Keys -näppäimistöt ja Pop Mouse -hiiret räätälöitävillä hymiöpainikkeilla.

Logitechin uudet oheislaitteet tuovat persoonallisuutta, väriä ja luovuutta työpöydälle sekä entistä enemmän mahdollisuuksia itsensä ilmaisemiseen. Perinteiset tietokoneen näppäimistöt ja hiiret ovat olleet väreiltään ja muodoiltaan hillittyjä tai jopa tylsiä. Mekaaninen POP Keys -näppäimistö tarjoaa sen sijaan hyvän kirjoitustuntuman persoonallisella tyylillä ja raikkaalla värikirjolla. POP Mouse -hiiri viimeistelee hallittavuuden iloisella tyylillään. Kummastakin laitteesta on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.

”Logitech POP -oheislaitteet täydentävät omaa yksilöllisyyttämme”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh. ”Sekä POP Keys että POP Mouse on luotu ruokkimaan luovuutta ja tuomaan rohkeammin esiin käyttäjän omaa ilmaisuvoimaa.”

POP Keys -näppäimistön mukana tulee peräti kahdeksan vaihdettavaa näppäinhattua eri kuvakkein, joista neljä on jo valmiina paikoillaan. Näitä hymiöpainikkeita voidaan helposti räätälöidä omien tottumusten ja mieltymysten mukaisesti tuottamaan juuri haluttu hymiö tai muu emoji. Logitech Options -ohjelmistolla emoji-vaihtoehtojen vaihtaminen sujuu kädenkäänteessä. Ohjelmisto on ilmaiseksi saatavilla sekä PC- että Mac-tietokoneille. Myös POP Mouse -hiiressä on yläpainike hymiövalikolle, josta voidaan helposti valita haluttu vaihtoehto yhdellä painalluksella.

Hauskalla tavalla retromainen POP Keys -näppäimistö tuo mieleen vanhanaikaiset kirjoituskoneet pyöreillä painikkeillaan. Tämä ainutlaatuinen muotoilu pitää sisällään huippuluokan näppäintuntuman ja monipuoliset toiminnot. Näppäimistön 12 pikatoiminnolla voidaan muun muassa ottaa ruudunkaappauksia, mykistää mikrofoni tai ohjata mediatoistinta. Mekaanisten näppäinkytkinten ansiosta kirjoittaminen on miellyttävää, tarkkaa ja nopeaa. Näppäintuntumaa vahvistavat kytkinten luonnollinen naksunta ja naputtelun äänet.

Söpö ja kompakti POP Mouse -hiiri sujahtaa pienen kokonsa ansiosta helposti mukaan laukkuun tai taskuun, joten hiiri kulkee vaivatta kannettavan tietokoneen mukana. Hiiren kätevä Smartwheel-vierityspainike tarjoaa ensiluokkaista hallittavuutta tiedostojen ja verkkosivujen selaamiseen automaattisesti. Smartwheel mahdollistaa toisaalta huippunopean jopa tuhansien rivien selaamisen parissa sekunnissa, kun taas porrastettu vieritys toimii millintarkasti. Miellyttävän muotoilun ja viimeistelyn ansiosta hiiri tuntuu luonnolliselta ja mukavalta käyttää. Pirteiden värivaihtoehtojen ansiosta POP Mouse on ilo silmälle ja piristää työpöytää iloisella ulkoasullaan. Logitech Options -ohjelmistolla hiirellä voidaan siirtää tekstiä, kuvia ja muita tiedostoja tietokoneiden välillä Logitech Flow -ominaisuutta hyödyntäen.

Molemmat POP-oheislaitteet voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen tietokoneeseen joko langattoman Bluetooth-tekniikan tai mukana tulevan Logitech Bolt -vastaanottimen avulla. Logitechille ominaiseen tapaan molemmat vaihtoehdot ovat vähävirtaisia. Näppäimistö toimii kahdella sormiparistolla jopa kolme vuotta ja hiiri toimii yhdellä paristolla jopa kaksi vuotta.

POP Keys -näppäimistö on yhteensopiva Windows-, macOS-, iOS-, ipadOS-, Chrome OS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. POP Mouse -hiiri toimii Windows-, macOS-, iPadOS-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Hinta ja saatavuus
Logitech POP Keys -näppäimistö ja POP Mouse -hiiri tulevat myyntiin tammikuussa 99 ja 49 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/keyboards/pop-keys-wireless-mechanical.html (POP Keys)
https://www.logitech.com/fi-fi/products/mice/mice/pop-wireless-mouse.html (POP Mouse)
https://youtu.be/Cdkmr5ZpVbM (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-878papH3dRjvYliQ?e=oAKHXS (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, http://www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, http://www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, http://www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, http://www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.