Legendaarinen lautapeli saapuu pelikoneille uudistuneena versiona

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on tänään julkaissut huippusuosittuun lautapeliin perustuvan MONOPOLY Madness -videopelin.

MONOPOLY Madness on vauhdikas, värikäs ja sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettu koko perheen hupailupeli, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen suosituimmasta lautapeleistä. Klassisen Monopoly-lautapelin mukaisesti myös MONOPOLY Madnessissa pelaajat ostavat tontteja ja rakennuttavat näihin erilaisia rakennuksia vaurastuminen mielessään. Tällä kertaa kaupunkia johtava ikoninen herra Monopoly on ansaitulla lomareissulla ja sen myötä pelikaupunki on ajautunut kaaokseen.

Tämän seurauksena kuusi pelaajaa käyvät ajokisaan läpi kaupungin välittämättä perinteisen pelilaudan rajoista. Kisatessa pelaajat keräävät rahaa ja kartuttavat näin omaisuuttaan voidakseen ostaa tontteja sekä rakennuttaa näihin rakennuksia. Mitä enemmän omaisuutta pelaajat omistavat, sitä enemmän he saavat pisteitä ja ovat näin matkalla voittoon rikkauksien kisassa.

Lisäksi pelaajat voivat kerätä erilaisia voimatehosteita yhteisöarkuista. Näitä ovat esimerkiksi puskutraktorit, katuporat ja muut vastaavat työkoneet, joilla voidaan tehdä kiusaa kanssapelaajien hankkeille. Mutkia matkaan aiheuttavat erilaiset satunnaistapahtumat, jotka tuovat yllätyksellisyydessään peliin odottamattomia haasteita.

MONOPOLY Madness -pelissä on 20 uutta pelattavaa hahmoa sekä neljä yksilöllistä peliympäristöä, joista jokaisella on omat tunnistettavat piirteensä ja ominaisuutensa. Näitä ovat ikoninen ja lautapelistä tuttu kaupunki sekä sen ympäristössä olevat yöelämää, rantakylää ja vesiputoukseen keskittyvät kentät. 20 erilaisen peliareenan ansiosta vaihtelua riittää pitämään pelaajat kiireisinä ja viihtyneinä tuntikausiksi.

MONOPOLY Madness on tänään julkaistu sekä Xbox One-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+ -pelipalveluista.

MONOPOLY Madness -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/DIKJ1r9LShM.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/monopoly/madness
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-FcE5y8TCUucaVGIg?e=xK5gS1 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.