Suosittu Far Cry 6 -toimintapeli laajeni ensimmäisellä lisäosallaan

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo pahamaineisen ja rakastetun Vaas-roiston mukaan omalla pelilaajennuksellaan.

Vaas: Insanity on ensimmäinen Far Cry 6 -toimintapelin pelilaajennuksista. Nimensä mukaisesti se tuo mukanaan rakastetusta Far Cry 3 -pelistä tutun Vaas-psykopaatin. Lisäosa on hankittavissa sekä erikseen että osana Far Cry 6 -pelin kausikorttia.

Ikonisen Vaasin roolissa nähdään näyttelijä Michael Mando. Pelien ohella hän on tuttu muun muassa Better Call Saul-  ja Orphan Black -televisiosarjoista. Tällä kertaa pelaaja pääsee astumaan Vaasin saappaisiin ja ohjaamaan tätä omassa roguelite-pelityylisessä pelilaajennuksessa. Alussa käytössä on vain pistooli, jolla Vaas voi puolustaa itseään pelialueen vihollisilta. Keräämällä muita aseita ja varusteita hahmo vahvistuu. Samalla pelaaja matkaa yhä syvemmälle Vaasin psyykeen syvyyksiin.

Lisäosa yhdistää toisiinsa saumattomasti vimmaista toimintaa ja vankkaa tarinankerrontaa. Tämän myötä Vaas: Insanity -lisäosa avaa pelaajalle suositun pelihahmon menneisyyttä, päänsisäisiä riivaajia ja käytöksen syitä.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/OH7r4b1pEXQ.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/far-cry/far-cry-6
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh54bzPsfMTOD-xVbjA?e=BVbIyZ (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.