Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech G ja ammattipelaaja shroud ovat suunnitelleet yhteistyössä uusitun version suositusta Logitech G303 -pelihiirestä.

Maailman Counter-Strike: Global Offensive -pelihuippuihin ja seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva shroud tunnetaan äärimmäisen taidokkaasta pelaamisestaan. Nopeat reaktiot, tarkka tähtäys ja hyvä pelisilmä tekevät shroudista ihaillun ja rakastetun pelaajan. Hänen ja Logitech G:n yhteistyönä syntynyt Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on päivitetty vastaamaan shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten hiiren muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

Entisenä CS:GO-ammattipelaajana ja suosittuna pelistriimaajana tutuksi tullut Michael ”shroud” Grzesiek tietää tarkalleen, mitä hän pelihiireltään vaatii. Uusi hiiri onkin toteutettu hänen vertaansa vailla olevan ymmärryksensä ja kokemuksensa perusteella.

”Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. Logitech G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren”, shroud kommentoi. ”Yhteistyö Logitech G:n kanssa oli uskomaton kokemus ja olen todella ylpeä valmiista tuotteesta. Olen innoissani tuodessamme tämän fanieni saataville.”

”On selvää, että shroud ottaa pelaamisen tosissaan. Oikeanlaiset varusteet ovat tärkeitä hänen menestykselleen”, kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi klassisesta Logitech G303 -pelihiirestä, josta räätälöimme hänen käteensä entistäkin sopivamman version. Siitä muotoutui täydellinen hiiri juuri hänen tarpeisiinsa. Jos olet shroudin fani ja haluat käyttää samaa työkalua kuin hän, tämä hiiri on oikea valinta.”

Shroud on tunnettu uskomattomasta tarkkuudestaan ja viehtymyksestään langattomiin hiiriin. Shroud suorastaan rakastaa Logitech G303 -pelihiiren tarkkuutta, sulavaa liikettä, muotoilua ja tuntumaa. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja  kytkimet sijoiteltiin uusiksi. Jopa sormien sijoittuminen hiiren ympärille koki pienimuotoisen päivityksen palvellakseen shroudin käden asentoa.

Lopputuloksena on ainutlaatuinen yhteistyön hedelmä, jossa on otettu huomioon henkilökohtainen tuntuma ja kokemus ainutlaatuisella tavalla. Tämä yhdistyy huipputason peliteknologiaan, kuten äärimmäisen alhaisen viiveen langattomaan LIGHTSPEED-teknologiaan ja huipputason suorituskykyyn. Hiiressä on myös Logitech G:n ainutlaatuinen ja vähävirtainen HERO 25K -anturi, jonka ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka ja nopea. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiiressä on myös shroudin toivoma usb-c-liitäntä.

Vain 75 grammaa painava pelihiiri on miellyttävän kevyt ja nopea liikuttaa kaikenlaisissa pelitilanteissa. Ladattava pelihiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Myös hiiren musta väri on valittu shroudin toiveiden mukaisesti.

Hinta ja saatavuus
Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/g303-shroud-wireless-mouse.910-006106.html
https://youtu.be/6Lrz9F1hduw (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/Kx_wEwWScCE (esittelyvideo 2)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh9hEMW46KH_T5XzcBA?e=ULXJry (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.