Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan tammikuussa kaveripassin kera

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuosittu Rainbow Six -pelisarja tarjoaa hurjan selviytymistaistelukokemuksen kavereiden kanssa pelialustojen välisellä ristiinpelattavuudella.

Rainbow Six -pelisarjan uusin tulokas laajentaa taktisen ja ryhmävetoisen toimintapelin teemoja taisteluihin tuntematonta muukalaisuhkaa vastaan. Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction julkaistaan tammikuussa 2022 yhdessä ainutlaatuisen Buddy Pass -kaveritoiminnon kera. Lisäksi peli tukee eri alustojen välistä pelaamista ja etenemistä. Peli on nyt ennakkotilattavissa normaalia huokeampaan hintaan.

Kiivastempoista ja yhteistyöhenkistä toimintapelaamista tarjoava peli sisältää monipuolisen hahmonkehitysjärjestelmän eri pelihahmoille eli operaattoreille. Jokaisella näistä on omat erikoistaitonsa sekä varustuksensa ja aseensa, jotka näin tukevat erilaisia pelityylejä. Pelissä on neljä eri vaikeustasoa sekä 12 täysin uutta ja yllätyksellistä pelikarttaa. Jokainen näistä kentistä on jopa kolme kertaa Rainbow Six Siege -pelin vastaavia isompia. Pelikentät sijoittuvat neljälle dynaamiselle alueelle ja tarjoavat vaihtelua pelin etenemisen myötä.

Eri operaattoreille on valittavissa jopa yli 60 erilaista asetta sekä Rainbow Six Siegestä tuttuja varusteita sekä täysin uudenlaisia REACT-joukkojen varusteita. Pelille on myös luvassa julkaisun jälkeistä lisäsisältöä, joka tuo mukanaan uutta tekemistä ja erilaisia palkintoja.

Extraction-pelin mukana tulee kaksi Buddy Pass -kutsukorttia, joilla voi kutsua kavereitaan mukaan pelaamaan. Kutsun avulla kaveri voi pelata peliä ilmaiseksi jopa 14 päivän ajan useimmilla pelialustoilla. Tämän kutsuajan aikana kerätyt kokemuspisteet ja muu edistyminen tallentuvat pelaajakohtaisesti, joten mikäli pelaaja ostaa pelin, jo saavutetut edistysaskeleet siirtyvät automaattisesti pelaajaprofiilin mukana käyttöön. Lisäksi pelin ennakkotilaajat saavat käyttöönsä Orbital Decay Cosmetic Bundle -lisäpaketin. Se sisältää kosmeettisia lisävarusteita omille operaattoreille. Pelin perusversion lisäksi myynnissä on pelin Deluxe-versio, joka sisältää peruspelin ohella kolme lisäsisältöpakettia.

Erikoislisänä jokainen molemmat Rainbow Six Siege- ja Rainbow Six Extraction -pelit omistava pelaava saa käyttöönsä United Front -lisäpaketin. Se sisältää neljä ainutlaatuista varustepakettia, joiden sisällön saa käyttöön kummassakin pelissä. Lisäksi pelaaja saa käyttöönsä kaikki Extraction-pelin operaattorit myös Siegen puolella.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Mre0lbMINpM.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 20. tammikuuta 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/extraction
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6N1IoE8kmaYLz0Sug?e=onvemx (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.