Ylistetty Far Cry 6 -toimintapeli kutsuu mukaansa sissitaisteluun diktatuuria vastaan

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on julkaissut odotetun avoimen maailman Far Cry 6 -toimintapelin uuden esittelyvideon saattelemana.

Far Cry -pelisarja tunnetaan avoimesta pelimaailmastaan, kiehtovista tehtävistään ja sulavasta pelattavuudestaan. Yhtäältä pelisarja on aina rakentunut mielenkiintoisten hahmojen, napakan dialogin ja monipuolisen asevalikoiman ympärille. Nämä yhdessä ovat tarjonneet pelaajalle kiinnostavan pelikokemuksen, jossa yhdistyvät kiinnostava juoni ja pelaajalle vapaat kädet antava pelikokemus.

Karibian saariryhmän sydämessä oleva kuvitteellinen Yaran saari on jämähtänyt menneiden vuosikymmenien aikaan. Sitä johtaa tiukan sotilashallinnon keinoin diktaattoripresidentti, joka ei anna minkään tulla tielleen. Ihmishenki on halpaa ja kritiikkiin vastataan väkivaltaa kaihtamatta. Vain presidentin omat pyrkimykset ja valtiontalouden elvytys ovat etusijalla, eikä millään muulla ole merkitystä. Pelaajan ohjastama Dani liittyy osaksi vastavoimaa edustavaa sissijärjestöä, joka taistelee julmaa diktatuuria vastaan altavastaajan asemasta.

Presidentti Antón Castillon roolissa nähdään karismaattinen Hollywood-näyttelijä Giancarlo Esposito. Hän on tullut tunnetuksi muun muassa The Mandalorian- ja Breaking Bad -sarjojen pahisrooleista. Castillon rinnalla nähdään hänen poikansa Diego, jota tulkitsee Coco-elokuvasta tuttu Anthony Gonzalez. Avainroolien myötä pelin tarina tuntuu huomattavasti henkilökohtaisemmalta ja todentuntuisemmalta, mikä tekee pelin tunnelmaan eläytymisestä ensiluokkaisen kokemuksen.

Vaikka Dani Rojas on vain yksi sissitaistelija muiden joukossa, hänen rautainen tahtonsa, sotilaskoulutuksensa ja kyvykkyytensä tuovat tuloksia taistelussa diktatuuria vastaan. Hänen ominaisuutensa yhdistettynä monipuoliseen asevalikoimaan, apulaisiin ja taustalla toimivaan sissijärjestöön tarjoaa Danille ystävineen mahdollisuuden iskeä sotilashallinnon heikkoihin paikkoihin nopeasti ja tehokkaasti. Pelaaja voi valita lähestymistapansa monista eri tavoista. Suora hyökkäys, salakavala hiippailu tai vihollisten ovela jallittaminen räjähteitä hyödyntäen ovat kaikki toimivia keinoja. Lisäksi erilaiset kulkuneuvot ja lisävarusteet, kuten kiipeilykoukku ja laskuvarjo, tarjoavat monia eri lähestymistapoja selviytymiseen.

Dani pystyy myös virittämään jo olemassa olevia aseita ja viritysosia sekä rakentamaan uusia erilaisista  kerättävistä materiaaleista. Lisäksi käytössä on hevosia ja erilaisia kulkuneuvoja nopeaan liikkumiseen ja arvaamattomiin hyökkäyksiin. Erityinen Resolver-mekaniikka tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuisten erikoisvekotinten ja -aseiden pakertamiseen. Lisäksi hurmaavat, mutta tehokkaat eläinapulaiset, kuten vaikkapa aina nälkäinen Guapo-krokotiili, ovat Danin apuna.

Tarinapelin lisäksi peliin julkaistaan kolme erillistä lisäosapakettia, jotka kertovat pelisarjan aiempien pahisten oman tarinan. Näissä pääosaa näyttelevät aiemmista Far Cry -peleistä tutut roistot Vaas Montenegro, Pagan Min ja Joseph Seed. Lisäosat voi hankkia joko erikseen yksitellen tai ostamalla pelin kausikortin, johon sisältyy kaikki tulevat lisäosat. Pelistä on myös julkaistu 28 kappaletta sisältävä musiikkialbumi, jonka voi kuunnella useimmista musiikin suoratoistopalveluista.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/YnLgFTLa4To.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/far-cry/far-cry-6
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh54bzPsfMTOD-xVbjA?e=BVbIyZ (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.