Marraskuinen Rainbow Six Major -peliturnaus pelataan Ruotsissa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin seuraava iso peliturnaus pelataan Ruotsissa.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin vuotuiset maailmanmestaruuskisat lähenevät. Sitä ennen on vuorossa vielä yksi Rainbow Six Major -peliturnaus, josta joukkueet voivat ansaita tärkeitä pisteitä ja rahapalkintoja. Turnaus pelataan Ruotsin Gävlessa 8.-14. marraskuuta ja luvassa on huipputasoista kilpapelaamista aina maailman huipulta asti.

Karsintapelit ovat vuorossa 8.-10. marraskuuta välisenä aikana ja pudotuspelit sekä finaali 12.-14. marraskuuta. Tapahtuman päätösottelussa kohtaavat tiimeistä parhaiten menestyneet. Voittajalle on luvassa tapahtuman mestaruustitteli ja tuntuva rahapalkinto. Lisäksi tiimit palkitaan menestyksen mukaan liigapisteillä, joiden perusteella määrittyy Six Invitational 2022 -mestaruuskisoihin pääseminen.

Tapahtumassa pelaajien ja tiimien turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tästä johtuen Six Major -tapahtuma pelataan suljettuna lähiverkkotapahtumana ilman paikalla olevaa peliyleisöä. Turnauksessa noudatetaan kaikkia viranomaisten antamia turvallisuusohjeita ja -säädöksiä.

Pelin ja tapahtuman fanit voivat tukea suosikkijoukkuettaan ostamalla Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelissä uuden operaattoripaketin. 30 prosenttia tämän paketin tuotosta käytetään Rainbow Six Major -turnauksen palkintopotin kasvattamiseen, aina 500 000 Yhdysvaltain dollarin enimmäisrajaan asti.

Lisätietoja marraskuisesta Rainbow Six Major -peliturnauksesta löytyy pelitapahtuman sivuilta osoitteesta https://www.ubisoft.com/fi-fi/esports/rainbow-six/siege/news-updates/jDPxaPYPDnhVs9Bq1Xchq.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.