Huippusuosittu Ghost Recon -pelisarja valtaa etulinjat uudella toimintapelillä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti ilmaiseksi pelattavan Ghost Recon Frontline -moninpelin.

Suosittu ja arvostettu Ghost Recon -pelisarja juhlistaa 20-vuotista taivaltaan Ghost Recon Frontline -pelillä. Se on ilmaiseksi pelattava ja massiivisen pelimaailman pvp-ammuntapeli, joka sijoittuu lukemattomista julkaisusta tunnettuun Ghost Recon -pelimaailmaan.

PVP tarkoittaa pelaaja vastaan pelaaja -asetelmaa eli moninpeliä, jossa pelaajan ohjastamat pelihahmot ottavat yhteen muiden pelaajien kanssa, joko yksin tai joukkueissa. Ghost Recon Frontline hyödyntää tätä asetelmaa yhdistäen sen valtavaan ja avoimeen pelimaailmaan täynnä tehtävätavoitteita, kiihkeitä tulitaisteluita ja taktista toimintaa.

Kehutuista Ghost Recon Wildlands- ja Ghost Recon Breakpoint -toimintapeleistä tunnettu Ubisoft Bucharest -pelistudio on rakentanut Ghost Recon Frontlinesta ainutlaatuisen ja ennennäkemättömän moninpelikokemuksen. Se hyödyntää pelisarjan mekaniikoita, taustatarinoita ja kiehtovaa sotilastoimintaa ainutlaatuisella tavalla ja yhdistää siihen yli sadan pelaajan moninpelitilan. Lopputuloksena on yhdistelmä uutta ja tuttua eli pelin, johon on helppo päästä sisään, mutta joka myös tarjoaa paljon uutta opittavaa ja kiinnostavaa tekemistä.

Pelin tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliselle Drakemoorin saarelle, joka on täynnä näyttäviä maamerkkejä ja erilaisia maastoja. Pelaajat voivat myös hyödyntää isoa kirjoja erilaisia taustatukimahdollisuuksia, jotka antavat sotilashahmoille käyttöön muun muassa aseita ja apuvälineitä. Pelin monista pelitiloista tärkein on Expedition, joka lähestyy suosittua battle royale -moninpelimuotoa uudesta kulmasta. Yhteen peliin mahtuu jopa sata pelaajaa. Nämä muodostavat kolmihenkisiä ryhmiä dynaamisin tehtävätavoittein. Muista battle royale -pelitiloista poiketen Expeditionissa ei ole alati pienenevää pelialuetta, mikä muuttaa olennaisesti pelin luonnetta.

Pelaajien suoritettua tehtävänsä on aika palata pudotusalueelle ja kutsua paikalle tiimin mukaansa poimiva kyyti. Tässä vaiheessa myös vihollisjoukkueet saavat tiedon poistumisaikeista, mikä johtaa kiivaaseen taisteluun. Mikäli poistumista yrittävä joukkue onnistuu aikeissaan, he voittavat kyseisen ottelun. Lisää erilaisia pelitiloja on luvassa myöhemmin pelin julkaisun myötä.

Ghost Recon Frontline sisältää ainutlaatuisen ja kehittyneen hahmojärjestelmän. Tämä mahdollistaa pelihahmojen yksilöllisen kehityksen ja sen myötä pelaajat voivat valita itselleen sopivan pelityylin. Pelin ensimmäisen beetatestin aikana mukana on kolme eri hahmoluokkaa ja pelin julkaisun myötä tarjolle tulee lisää erilaisia hahmoluokkia.

Alussa mukana ovat hyökkäys-, tuki- ja tiedustelijaluokat. Hyökkäysluokka on tasapainoisin ja tulivoimainen etenkin lyhyillä etäisyyksillä. Tukiluokka tarjoaa ylivertaisia suojakykyjä tiimilleen ja tiedustelija on oivallisin paikantamaan vihollissotilaita taistelukentiltä. Pelaajat voivat vaihtaa hahmoluokkiaan vapaasti, jopa kesken taisteluiden, mikä tekee otteluista kiehtovia ja yllätyksellisiä.

Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/EQeHJGdob_0.

Ghost Recon -pelisarjan 20-vuotista uraa juhlitaan myös ilmaispelattavalla. Ubisoft tarjoaa pelisarjan ensimmäisen julkaisun, Tom Clancy’s Ghost Recon -pelin ilmaiseksi Ubisoft Connect -palvelussa. Lisäksi Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands-pelin Fallen Ghost -lisäosa ja Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelin Deep State Adventure -lisäosa ovat ilmaiseksi ladattavissa rajoitetun ajan. Tarjous koskee sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleita että Windows PC -tietokoneita Ubisoft Connect- ja Epic Games Store -kauppapaikoissa. Lisäosat ovat saatavilla ilmaiseksi myös Stadia-pelipalvelussa. Tarjous on voimassa 11. lokakuuta 2021 asti.

Ghost Recon Frontline julkaistaan sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -palvelun kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalveluun. Pelin beetatestivaiheeseen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla. Ensimmäinen suljettu beetatesti tulee pelattavaksi pc-tietokoneilla 14.-21. lokakuuta välisenä aikana.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/ghost-recon/frontline
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh8Zpv8_Babv-K0Q9Eg?e=IigWOl (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.