Taktinen Insurgency: Sandstorm -moninpeli rynnäköi tänään pelikonsoleille

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Insurgency: Sandstorm -toimintapeli on julkaistu PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille.

PC-tietokoneilla suureksi moninpelihitiksi muodostunut Insurgency: Sandstorm nauttii suosiota realistisemman lähestymistapansa ansiosta. Vihdoin myös konsolipelaajat pääsevät nauttimaan suositun moninpelin kattavasta annista kiivaissa taisteluissa.

Vauhdikkaan ja taktisen sotilastoimintapelin keskiössä on ryhmävetoinen toiminta, jossa kommunikaatio ja yhteen pelaaminen ovat avainasemassa. Moninpelivetoiset taistelut keskittyvät tiiviille sota-alueille, joissa hyvät hermot, nopeat refleksit ja taktinen ajattelu ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia.

Pelin realistinen lähestymistapa näkyy ja tuntuu sotilashahmojen haavoittuvaisuudessa. Ihmeparannuksia ei ole ja ammukset loppuvat helposti villisti räiskien. Myös ympäröivä hiekkamyrsky tuo omat ongelmansa alati vaaralliseen sotatilaan, jossa pelaajan ohjastaman sotilashahmon henki on höllässä.

Erilaiset moninpelitilat, sulava pelattavuus, näyttävä grafiikka ja yksityiskohtainen äänimaailma tekevät pelistä ensiluokkaisen kokemuksen. Hahmon varustus ja erilaiset aseet tarjoavat pelaajalle valinnanvapautta pelattavuuteen. Myös raskaat aseet, kuten autoihin asennetut konekiväärit, tarjoavat työkaluja oman joukkueen menestykseen.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/XeFETiTtPaM.

Insurgency: Sandstorm on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli on yhteensopiva myös uuden sukupolven pelikonsolien kanssa. PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsolit pyörittävät pelin grafiikkaa 4K-tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntivauhdilla. Lisäksi pelille on luvassa ensi vuonna lisää uuden pelikonsolisukupolven ominaisuuspäivityksiä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.insurgency-sandstorm.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh7x7tfpLBuDzWdPu6w?e=q2Q2Gy (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.