Odotettu maatilasimulaatio Farming Simulator 22 julkaistaan marraskuussa uusin viljelykasvein

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli ilmestyy marraskuussa uusilla viljelykasveilla ja työkoneilla.

Virtuaalisen maanviljelyn faneille on luvassa herkkua, kun monipuolisesti uusiutunut Farming Simulator 22 tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Rypälesato kerätään talteen omilla laitteillaan ja sadosta tehdään herkullista mehua juotavaksi. Oliivipuut tuottavat oliiveja niistä tehtävää korkealaatuista öljyä varten. Tähän tosin tarvitaan oman tuotantoketjun rakentamista, joka mahdollistaa kukoistavan bisneksen.

Vaikka durra on Suomessa vähemmän tunnettu viljakasvi, se on yksi maailman viidestä eniten viljellystä viljakasvista. Sitä käytetään sekä ihmisten että kotieläinten ravinnoksi ympäri maailmaa. Niinpä sen viljelylle on tilausta ja se tuokin osaltaan mukanaan eksotiikkaa pelin vaihtoehdoissa.

Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Esimerkiksi New Holland Braud 9070L on rypälesatoa varten tarkoitettu erikoisajoneuvo, jolla sadonkorjuu hoituu helposti ja tehokkaasti.

Pelin uusi esittelyvideo kuvaa maanviljelyä, sen vaatimaa vastuuta ja työlle omistautumista sekä sukupolvia yhdistävää maanviljelykokemusta. Kun isä ja tytär ottavat yhdessä maatilan haasteet hoidettavakseen, maanviljelystä tulee koko perheen asia ja elämäntapa. Herätyskello herättää aikaisin töihin ja toisinaan kohdataan vastoinkäymisiä. Työ on kuitenkin palkitsevaa ja konkreettista. Jotain, jonka hedelmistä pääsee lopulta itse nauttimaan. Pelin tunteikkaan ja elämyksellisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/tgv3RzTaxQM.

Farming Simulator 22 julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 22. marraskuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.