Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) päivitti Watch Dogs: Legion -toimintapeliä monipuolisesti sekä yksin- että moninpelisisällöllä.

Hakkeritrilleriä ja avoimen maailman toimintapeliä toisiinsa yhdistävä Watch Dogs: Legion on saanut ison pelipäivityksen. Title Update 4.0 -päivitys tuo peliin sekä uutta kausikorttisisältöä että muita pienempiä uudistuksia.

Pelin kausikortin omistajille tulee pelattavaksi uusi hahmo, Sina Midhu. Hän kykenee erityisen mielenhallintalaitteen avulla ohjaamaan muita hahmoja sekä iskemään vihollisia ainutlaatuisella mentaalihyökkäyksellään. Lisäksi kausikorttilaiset saavat lisää tarinallista pelattavaa Swipe Right -tarinatehtävän muodossa. Siinä pelaajan edustama DedSec-ryhmittymä saa selville, että tuntematon taho yhdessä egyptiläisen ministerin kanssa pyrkii myymään egyptiläisiä muinaisaarteita pois maasta luvatta. DedSecin tarkoituksena on pysäyttää aikeet ennen kuin on liian myöhäistä.

Päivityksen myötä kaikki Watch Dogs: Legion -pelaajat saavat käyttöönsä uusia hahmoja, näiden uusia taitoja ja eri hahmojen muokkausominaisuuksia. Uudet hahmot, DJ ja ensivasteammattilainen, ovat käytettävissä yksinpeli- ja moninpelipuolella.

Lisäksi eri hahmojen täysin uusia taitoja ja ominaisuuksia ovat muun muassa näpistyskyky, parempi kantokyky varusteille ja ammuksille sekä kestävyyttä kohentava stunttimiestaito.

Moninpelipuoli laajenee kolmella yhteistyötehtävällä, jotka haastavat pelaajien taidot uudella tavalla. Näiden lisäksi mukana on viisi eri yksinpelitehtävää verkkopelissä sekä kaksi uutta lisälaitetta hahmojen käyttöön.

Toukokuun loppuun mennessä on lisäksi luvassa kaksi uutta pelaajien välistä pelimuotoa, Extraction ja fanisuosikki Invasion. Näiden lisäksi luvassa on täysin uusi moninpelimuoto Project Omni, joka vaatii pelaajilta saumatonta yhteistyötä haasteellisissa tehtävissä.

Pelipäivityksen esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/LwLIER77ud4.

Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuva Watch Dogs: Legion -toimintapeli tarjoaa pelaajille kiehtovan seikkailun salaliittojen ja hakkeroinnin parissa. Sen keskiössä on ainutlaatuinen ohjaa ketä tahansa -ajatus. Sen myötä pelaaja voi värvätä lähes kenet tahansa kaupungin lukemattomista asukkaista vastarintaliikkeen jäseneksi. Pelimaailmassa rauhattomuus kasvaa entisestään, kun Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho lavastaa salaisen DedSec-vastarintaliikkeen terroristi-iskujen tekijöiksi. Näiden jälkiseurauksena erilaiset rikollisryhmittymät kampeavat itseänsä valtaan. Hallituksen olleessa voimaton, anarkia leviää pelon varjolla kaikkialle. Pelaajan tehtävänä on vahvistaa DedSec-ryhmittymän joukkoja ja käydä taistoon todellisia pahantekijöitä vastaan. Koska vastassa on ammattiroistoja, palkkasotilaita ja kyberrikollisia, tehtävä ei ole helppo ja juuri tähän pelaaja tarvitsee värvättäviä joukkoja. Onneksi Lontoo on täynnä vapaaehtoisia, joista pelaaja voi koota omat joukkonsa tuodakseen Zero-Dayn oikeuden eteen.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
http://bit.ly/2TKXjUq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.