Kiinalaisten myyttien maailma avautuu eeppisessä toimintapelissä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailuun kiinalaisia mytologiota pursuavan lisäosan.

Myths of the Eastern Realm on laajamittainen tarinallinen lisäosa suosittuun Immortals Fenyx Rising -toimintaseikkailuun. Siinä missä pelin alkuperäistarina vie pelaajan Kreikan saaristoon ja muinaisten kreikkalaisten jumalmyyttien pariin, pelin toinen lisäosa tutustuttaa pelaajan kiinalaisten myyttien ja hirviöiden vivahteikkaaseen maailmaan.

Myths of the Eastern Realm -lisäosan keskiössä nähdään uusi sankari Ku. Nuwa-jumalattaresta innoituksensa saanut tarina johdattaa uuden sankarimme pelastamaan ihmiskuntaa ja korjaamaan vahingoittunutta taivasta. Ku kohtaa matkallaan voimakkaita kiinalaisia jumaluuksia, ennenäkemättömiä kammottavia hirvityksiä ja erilaisia kiinalaisesta mytologiasta aineksiaan ammentavia pulmia. Taisteluissa Ku osaa turvautua itämaisiin taistelutaitoihin, joissa näkyy kiinalaisen kung fun vaikutus.

Kiinalaisen Ubisoft Chengdu -pelistudion johdolla kehitetty lisäosa tuo pelaajalleen emopelistään poikkeavan ja ainutlaatuisen pelikokemuksen täynnä kiehtovia yksityiskohtia. Maan ja taivaan välillä koettava koitos maailmoineen on uskollinen kulttuurilliselle alkuperälleen ja tämä näkyy kaikessa pelin arkkitehtuurista lähtien. Mukana ovat kiinalaistyyliset rakennelmat ja rakennukset sekä maalle ominaiset taiteelliset yksityiskohdat ja piirteet esineineen ja koristeineen.

Uuden lisäosan myötä pelaaja pääsee ratkomaan uudenlaisia haasteita ja suorittamaan jännittäviä tehtäviä. Pelisankarille on myös tarjolla täysin uusia kykyjä peruspelin ulkopuolelta, jotka laajentavat taitovalikoimaa entuudestaan. Lisäosan myötä pelaajalla on mahdollisuus osallistua rajatun ajan Monster Hunt Twitch Extension -pelitapahtumaan. Twitch-pelistriimin katsojat voivat kerätä hirviöitä ja suorittaa haasteita suoraan peliruudulta. Uusia hirviöitä ilmestyy ruudulle aina parin minuutin välein. Keräilyhaasteiden suorittamisesta palkitaan pelin sisäisillä palkinnoilla. Pelitapahtuma on voimassa 7. huhtikuuta asti.

Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm  -lisäosa sisältyy pelin kausikortin tarjontaan, joka sisältää kaikkiaan kolme erillistä lisäosapakettia. Kausikortin hinta on 39,99 euroa. Lisäosan voi ostaa myös erikseen 14,99 euron hintaan. Peruspelistä on myös ladattavissa ilmainen demoversio, jonka avulla pelaaja voi tutustua muinaisista kreikkalaistarinoista tuttuun kyklooppiin. Pelidemo tarjoaa pelaajalleen yhdistelmän taistelua, tutkimista ja ongelmanratkontaa.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa  osoitteessa https://youtu.be/HYFDL5J3S30.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctL4FQtuOHWvIdUkQ?e=ViscA2 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa http://www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.