Werewolf: The Apocalypse -toimintaroolipelin ihmissudet taistelevat paremman huomisen puolesta

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli tuo hurjat ihmissudet pelattavaksi helmikuussa.

Legendaariseen Werewolf: The Apocalypse -pöytäroolipeliin ja sen suosittuun World of Darkness -pelimaailmaan perustuva Werewolf the Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli vie pelaajat ihmissusien ja muiden mytologisten hirviöiden maailmaan. Yhdysvaltojen pohjoisosiin sijoittuvassa avoimen pelimaailman pelissä pelaajan ohjastama ihmissusi joutuu osaksi erilaisten olentojen rajua ja usein väkivaltaistakin valtataistelua. Samalla villiä luontoa vaalivat ihmissudet joutuvat törmäyskurssille luontoa riistävän suuryrityksen aikeiden kanssa. Kiehtova pääjuoni nivoo yhteen juonittelua, taistelua ja erilaisia tehtäviä.

Perinteiden mukaan ihmissusi pystyy muuttumaan ihmisestä sudeksi ja näiden piirteitä yhdistäväksi petomaiseksi hybridimuodoksi. Muodonmuutoskykyä myös tarvitaan, sillä eri muodoilla on omat kykynsä ja ominaisuutensa, joiden käyttö on avainasemassa pelin haasteissa. Esimerkiksi susimuoto on huomaamaton ja nopea, mutta heikompi kuin petomainen hybridimuoto, joka sopii erinomaisesti taisteluun. Ihmismuodossa taas hallitaan varusteita, aseita ja laitteita. Muodonmuutoskyvyn lisäksi pelihahmoa voi kehittää taitojärjestelmän kautta haluamaansa suuntaan.

Ainutlaatuinen pelimaailma, upeat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät taisteluineen tekevät pelistä jännittävän ja mieleenpainuvan kokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen synkässä ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa.

Pelin tuoreen pelaamista esittelevän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/abRj-BRKlv4. Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_qDwyhSpIRIja.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood julkaistaan 4. helmikuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.werewolf-videogame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsRCNTl2AEq55tYRbg?e=5ByrEc (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.