PAN Vision tuo myyntiin laajan valikoiman perinteisiä lauta-, pala- ja korttipelejä

PAN Vision Finland, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, tuo myyntiin valikoiman erilaisia faniteemaisia seurapelejä. Ne perustuvat kirjoista, videopeleistä, televisiosta ja sarjakuvista tuttuihin hahmoihin ja teemoihin.

PAN Vision edustaa Pohjoismaissa monenlaisia fanituotteita omien alojensa johtavilta toimijoilta, kuten GB eye, NACON, The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves. Monet ikoniset hahmot ja paikat ovat samaistuttavia ja rakastettavia olipa niiden alkuperä mikä tahansa viihde- tai taidemuoto. Omaa tai läheisen fanitusta onkin hauska täydentää nämä päähahmot ja tapahtumapaikat mieleen tuovilla seurapeleillä. Erilaiset lauta-, pala- ja korttipelit ovat mitä oivallisempia lahjaideoita fanille tai ahkeralle keräilijälle.

Ihastuttavan lapsivelho Harry Potterin maailmasta löytyy erilaisia pelejä kattava valikoima. Näitä ovat kirjojen ja elokuvien hahmoihin ja tapahtumapaikkoihin perustuvat pelikortit, Harry Potter Cluedo -lautapeli ja fanitietoutta pursuava Trivial Pursuit -tietopeli sekä erilaiset Harry Potter -palapelit (200 – 1000 palaa). Pelaamisen ohella keräilyesineeksi sopii myös näyttävä Harry Potter -shakkilauta upeine nappuloineen.

Rakastettua Frendit-televisiosarjaa muistelevat monet kaiholla. Suosikkihahmojen tunnelmiin on helppo sukeltaa Frendit-pelikorteilla tai Frendit Monopoly -pelillä. Omaa fanitietouttaan voi tentata Frendit-teemaisella Trivial Pursuit -pelillä.

Marvel-sarjakuvalehtien ja -elokuvien supersankarit ovat upeasti edustettuina kahdella erilaisella pelikorttipakalla. Upeasti kuvitetuilla pelikorteilla sujuvat erilaiset perinteiset korttipelit ja vaikkapa pasianssierät.

Zelda-faneja ilahduttaa näyttävä palapeli, jonka 500 palan kokonaisuudessa riittää tehtävää useaksi tunniksi.

Hinta ja saatavuus
Kaikki lauta-, pala- ja korttipelit ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsQn2ddR_c0YHzM6Ng?e=UyvXBN (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: