Logitech Z407 -pöytäkaiuttimet toistavat ääntä näyttävästi

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti tyylikkäät ja langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimivat Logitech Z407 -pöytäkaiuttimet täydentämään työ- tai pelipisteen äänentoistoa.

Kahdesta stereokaiuttimesta ja erillisestä bassokaiuttimesta koostuva Logitech Z407 -kaiutinjärjestelmä tuo laadukkaan äänentoiston kaikille äänilähteille. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksien ansiosta kaiuttimia voidaan käyttää suoraan tietokoneelta usb-liitännän tai 3,5 millimetrin stereoliitännän kautta. Lisäksi langaton Bluetooth 5.0 -yhteystekniikka mahdollistaa kaiutinten käytön myös tablettilaitteelta tai älypuhelimelta.

Kaiuttimet toistavat kirkkaasti ja selkeästi korkeita ja keskiääniä, kun taas erillinen bassokaiutin toistaa matalat äänet jykevästi. Jopa hetkellisellä 80 watin teholla soivat kaiuttimet sopivat mainiosti musiikin, elokuvien ja pelien äänentoistoon.

Näyttävät ovaalinmuotoiset stereokaiuttimet ovat väriltään hillityn harmaita ja sopivat käytettäväksi pysty- ja vaaka-asennossa. Neutraalin värimaailman ja sallivan käyttöasennon ansiosta ne soveltuvat monipuolisesti mihin tahansa toimisto- tai peliympäristöön. Pienen kokonsa ansiosta kaiuttimet mahtuvat helposti myös tietokonenäytön alapuolelle.

Erillisellä langattomalla pyörösäätimellä voidaan helposti säätää äänenvoimakkuutta ja toistaa, keskeyttää tai mykistää soiva kappale. Myös kappaleen vaihtaminen ja basson säätäminen onnistuu vaivatta.

Hinta ja saatavuus
Logitech Z407 -kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/speakers/z407-bluetooth-computer-speakers.980-001348.html
https://youtu.be/jFpZV7kwtL8 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhppiMAHwlnBec31a2g?e=qc0Ssb (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, http://www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, http://www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, http://www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, http://www.ingrammicro.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa http://www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.