Hyper Scape -moninpelin toinen kausi alkaa tällä viikolla

5.10.2020 – Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) käynnistää battle royale -henkisen Hyper Scape -verkkopelin toisen kauden huomenna, 6. lokakuuta.

Aftermath-kausi tuo mukanaan uuden aseen ja erikoiskyvyn, uusia pelitiloja ja uuden Battle Passin sekä paljon pienempiä uudistuksia. Lisäksi heti ensimmäisen kauden alusta lähtien on Arcadian virtuaalikaupungin kaduilla näkynyt outoja virheilmentymiä, mikä viittaa siihen, ettei aivan kaikki ole kunnossa pelimaailmassa. Sitä hallitsevan Prisma Dimensionin on aika puuttua asiaan.

Toisen pelikauden uutena aseena on tarttuvia viiveräjähteitä ampuva Atrax. Erikoiskykynä eli hackina tarjolle tulee Platform. Se mahdollistaa pelaajien vaakatasoisten kulkuväylien asentamisen ja hyödyntämisen. Tämän seurauksena luvassa on uusia luovia kulkureittejä paikoista toiseen.

Uusina pelimuotoina nähdään Crown Rush Duo ja Floor is Lava. Jälkimmäisessä pelin maaperä muuttuu tulikuumaksi ja kuolettavaksi laavaksi, jossa erityisesti edellä mainittu Platform-erikoiskyky tulee tarpeelliseksi. Lisäksi Crown Rush-, Faction War- ja Turbo Mode -pelimuodot tekevät paluun, ja vielä lisää on luvassa kuluvan kauden aikana.

Toisen kauden uutena ominaisuutena saadaan ranking-arvo, jonka avulla pelaajat näkevät miten hyvin he pärjäävät muihin pelaajiin nähden. Pelaajan ranking-arvo määritellään viimeksi pelatun kymmenen ottelun perusteella ja sen mukaan pelaaja määrittyy pronssi-, hopea-, kulta-, platina-, timantti- tai mestaruusluokkaan. Vain Crown Rush Squad -pelitilassa pelatut ottelut vaikuttavat pelaajan ranking-arvoon.

Osana vaihtuvia rajoitetun ajan pelimuotoja mukana on nyt Crown Rush Solo -pelitila ainutlaatuisella Second Chance -vivahteella. Tämä antaa pelaajalle mahdollisuuden tulla takaisin peliin heti eliminoitumisen jälkeen.

Uutta toisessa pelikaudessa on myös päivittäinen lahja pelaajille. Lahjan sisältö vaihtelee tarjoten pelaajille esimerkiksi Battle-pisteitä tai kosmeettisia esineitä. Lisäksi uutta ovat sekä ilmainen että premium-tasoinen sadan tason Battle Pass, joka tarjoaa tasoja keränneille pelaajille aseskinejä, Champion-asuja, laskeutumisalustoja ja paljon muuta.

Uusien ominaisuuksien lisäksi toista pelikautta juhlistetaan Hyper Scape -sarjakuvan toisella numerolla. HYPER SCAPE #1 The First Principle Part 2 on ilmaiseksi jaettavan digitaalisarjakuvan toinen osa ja sisältää kymmenen sivua luettavaa. Kerran kuukaudessa julkaistava sarjakuva on saatavilla Hyper Scapen kotisivujen lisäksi Dark Horse Digital- ja Comixology-palveluista sekä muilta digitaalisarjakuvia jakelevista palveluista.

Uuden kauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/XRKuuBhNaSE.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Hyper Scape on täysin ilmainen ja nopeatempoinen toimintapeli, jossa pelaajat ottavat yhteen battle royale -tyylisessä pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelihahmojaan ohjaten. Hyper Scape vie pelaajat vuoteen 2054, jossa osallistutaan futuristiseen Neo-Arcadian virtuaalikaupungissa käytävään taisteluun. Hyper Scape on suunniteltu alusta lähtien äärimmäisen intensiiviseksi ja nopeatempoiseksi pelikokemukseksi, jossa yhdistyvät niin aukeat ulkotilat kuin tiiviit sisätilat saumattomasti toisiinsa. Lisäksi peli on tehty alusta alkaen Twitch-striimaamista ajatellen. Erilaisten pelitilojen ansiosta peli sopii erinomaisesti sekä soolopelaajille että pienten joukkueiden tiimipelaamiseen. Pelin nopea tempo ja hykerryttävät mahdollisuudet kaduilta ja sisätiloista katoille etenemiseen luo puitteet säkenöivään ja vimmaiseen pelaamiseen. Neo-Arcadian värikäs ja moniulotteinen kaupunkiympäristö ja erilaiset erikoiskyvyt tekevät Hyper Scapesta kiehtovan lisän suosittuun battle royale -pelityyppiin. Myös kaksi erilaista voittotapaa lisäävät pelin kiehtovuutta. Pelin voi voittaa perinteisesti joko muut pelaajat nujertamalla tai vaihtoehtoisesti ottamalla haltuunsa pelin loppupuolella ilmestyvän kruunun 45 sekunnin ajaksi haltuunsa.

Lisätietoja

https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/hyper-scape

https://bit.ly/3dX27OW (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.