Xiaomi Mi 4K -laserprojektori tekee olohuoneesta laadukkaan kotiteatterin

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tuo myyntiin 4K-tason laserprojektorin, jolla olohuoneesta saa tehtyä helposti ja edullisesti laadukkaan kotiteatterin.

Valovoimainen Mi 4K Laser Projector 150” tekee 1 600 ANSI lumenin kirkkaudellaan mistä tahansa olohuoneesta laadukkaan kotiteatterin. Videoprojektori heijastaa 80 – 150 tuuman ultrateräväpiirtoisen 4K-videokuvan 0,47 tuuman DMD-kuvatekniikalla. Kuvasuhdetta voi korjata kahdeksan pisteen keystone-säädöillä, joten projektorin ei tarvitse sijaita suoraan heijastettavaa aluetta vastapäätä.

Mi 4K -videoprojektori hyödyntää ALPD 3.0 -valotekniikkaa 80 – 150 tuuman kuvan heijastamiseksi seinälle. Tämä mahdollistaa laitteen sijoittamisen hyvin lähelle heijastettavaa seinää. Projektori voi heijastaa 80 tuuman kuvan vain 14 senttimetrin päästä tai 150 tuuman kuvan vain 49 senttimetrin päästä seinästä.

Mi 4K Laser Projector 150” -älyprojektorin sisäinen mediatoistin perustuu Googlen julkaisemaan Android TV -käyttöjärjestelmään. Se tarjoaa Google Play -kaupan kautta ladattavaksi tuhansien tv-sovellusten valikoiman, joista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla. Myös Googlen ChromeCast-yhteydet ovat suoraan käytettävissä videoprojektorin kautta, jolloin videota ja ääntä voi siirtää langattomasti älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Kompakti (410 x 291 x 88 mm) ja hiljainen (32 dB) Mi 4K -laserprojektori soveltuu erinomaisesti elokuvien, tv-sarjojen ja videopelien heijastamiseen seinälle kotioloissa. Lampun 25 000 tunnin kestoikä tekee laitteesta myös huolettoman ja käytettävyydeltään erinomaisen kotiprojektorin.

Mi 4K -laserprojektorin äänentoisto on omaa luokkaansa kahden sisäisen 15 watin kaiuttimen ja Dolby/DTS-HD-äänitekniikan ansiosta. Kaiuttimet toistavat tarkan ja tasapainoisen äänen, joka täydentää audiovisuaalista kokemusta. Laite toimii myös korkealaatuisena Bluetooth-kaiuttimena ja musiikinkuuntelu onnistuu helposti suosikkisovelluksen tai muun äänilähteen kautta.

Videoprojektorissa on sisäisen Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmän sekä langattoman Wi-Fi-yhteyden lisäksi kolme 4K-yhteensopivaa HDMI 2.0 -liitäntää, yksi USB-muistitikkuliitäntä, AV-sisääntulo, S/PDIF-liitäntä, Ethernet-liitäntä ja kuulokeliitäntä. Se sopii siis erinomaisesti tietokoneiden, mobiililaitteiden, mediatoistimien, pelikonsolien ja karaokelaitteiden kumppaniksi.

Videoprojektorin käyttö on erittäin helppoa kätevällä kaukosäätimellä. Kaukosäätimelle voi antaa myös puhekomentoja Google Assistant -toiminnon avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi sanoa pelkän elokuvan nimen, jolloin sisäänrakennettu mediatoistin avaa halutun sovelluksen tai antaa aiheesta lisätietoja.

Hinta ja saatavuus
Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150” on saatavana heti 2 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.mistore.fi/audio-video-ja-kuva/projektori/mi-4k-laser-projector-150
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhpZRRdTX18RqGod9-Q?e=rgqR7c (kuvia)

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi on perustettu vuonna 2010. Se on kasvanut älypuhelinten ja muiden teknologiatuotteiden kärkivalmistajaksi MiOT-ekosysteeminsa avulla. Siihen kuuluu kymmenittäin oman alansa johtavia kumppaniyrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka voivat hyödyntää Xiaomin teknologista asiantuntemusta ja myyntikanavia. Kattavan tuotevalikoiman suosituimpa tuotteita ovat älypuhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet, monenlaiset älykotituotteet, robotti-imurit, sähköpotkulaudat, audio- ja videotuotteet, valaisimet, kamerat ja hyvinvointituotteet.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Lisätietoja osoitteessa http://www.mistore.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.