PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Tennis World Tour 2 -tennispeli tarjoaa pelaajalle huippuluokan virtuaalitennistä realistisella otteella ja upealla pelaajavalikoimalla.

Tennis World Tour 2 tuo maailman tennishuiput yhteen korkeatasoisen virtuaalitenniksen parissa. Mukana on peräti 38 maailman huippunimeä, joihin lukeutuvat muun muassa Roger Federer, Rafael Nadal ja Stanislas Wawrinka. Jokaisella pelaajalla on oma pelityylinsä osan ollessa aggressiivisempia ja osan keskittyessä vankempaan puolustukseen. Tennis World Tour 2 tarjoaa pelaajille mahdollisuuden lähestyä lajia omalla tavallaan ja tyylillään.

Eri pelaajat liikkeineen ja tyyleineen on mallinnettu peliin huipputasoista liikkeenkaappausta hyödyntäen. Tämän ansiosta liike on sulavaa ja realistista. Pelaajakirjon lisäksi monet erilaiset pelikentät ovat mukana tuomassa aitoa ottelutunnelmaa eri puolilta maailmaa. Näitä ovat muun muassa Madrid Open -kisojen Estadio Manolo Santana ja Gerry Weber Open -kisoista tuttu OWL ARENA sekä Roland-Garrosin kentät Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen ja Simonne-Mathieu.

Pelin sulavat hahmoanimaatiot, tarkat kontrollit ja autenttinen kisatunnelma luovat mahtavan tenniskokemuksen. Näyttävä peligrafiikka ja vaikuttava äänimaailma viimeistelevät monipuolisen virtuaalitenniksen.

Pelin uratilassa pelaaja voi luoda oman tennistähtensä ja keskittyä tämän peliuran luomiseen. Ainutlaatuisen korttijärjestelmän avulla pelaaja voi painottaa pelihahmonsa ominaisuuksia väliaikaisesti ja näin auttaa tähtensä menestymisessä.

Kokonaisuuden viimeistelee erilaisten pelitilojen kirjo. Näitä ovat erilaiset pikapelit, erilaiset viikkohaasteet sekä verkossa pelattavat moninpeliottelut. Lisäksi samalla konsolilla on mahdollista pelata kiehtovia kaksinpelejä ja verkossa jopa neljän pelaajan otteluita. Vaativammalle pelaajalle löytyy myös erilaisia ranking-otteluita ja kisaturnauksia.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ZFg2mlf1K6g.

Tennis World Tour 2 on tänään julkaistu sekä PlayStation 4- j a Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 15. lokakuuta 2020.

Lisätietoja
https://tennisworldtourgame.com/
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhpQsG2c9pwATiUaQww?e=8p1Kye (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.