Tarkka-ampuja tähtää entistä pidemmälle Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapelissä

PAN Vision Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli vie pelaajat ammattisotilaan vaaralliseen maailmaan.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 tuo jatkoa suositulle pelisarjalle, jossa pelaajat ovat päässeet kokemaan yksinäisen ammattisotilaan haasteet monissa erilaisissa sotilastehtävissä. Uuden osan myötä esitellään myös entistä paremmat mahdollisuudet tehtävistä suoriutumiseen, kuten äärimmäiseltä etäisyydeltä suoritetut taitolaukaukset. Näitä onkin toivottu pelisarjan fanien toimesta ja nyt näihin toiveisiin on myös vastattu. Uudella esittelyvideolla pelaajahahmo tekee onnistuneen laukauksen yli puolestatoista kilometristä eli peräti 1506 metrin etäisyydeltä.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 esittäytyykin pelaajille entistä realistisempana, yksityiskohtaisempana ja jännittävämpänä pelikokemuksena. Äärimmäisen tehokkaat aseet, huipputasoiset erikoisvarusteet ja oikeanlainen ympäristön hyödyntäminen ovat kaikki keskeisessä roolissa tehtävästä toiseen.

Ensimmäinen Contracts-peli oli tarkoituksellinen irtiotto Sniper Ghost Warrior -pelisarjan juurista ja vei peliä sekä pelattavuuden että tarinan osalta kohti avointa pelimaailmaa erilaisine palkkiotehtävineen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä on jalostettu samaa avointa rakennetta kohti entistä parempaa ja nautinnollisempaa pelikokemusta. Näin pelaajat pääsevät näyttämään kyntensä entistä monipuolisemmissa tehtävissä ylivoimaista vihollista vastaan.

Tehtävärakenteet ovat entistä monipuolisempia ja yksityiskohtaisempia tarjoten paljon erilaisia etenemistapoja sekä kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja pääseekin kokemaan tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Pelin tapahtumat sijoittuvat vuoden 2021 Lähi-Itään, jossa pelaajan ohjastama Reaper-hahmo joutuu ottamaan kaiken irti huipputasoisesta välineistöstään monissa eri tehtävissä. Laajat pelikartat ja entistä älykkäämmät viholliset tekevät tehtävien suorittamisesta taktisia kokemuksia.

Lisätietoa pelin julkaisualustoista ja julkaisupäivästä julkaistaan myöhemmin.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/qlozPd7cNwE.

Lisätietoja
http://www.SniperGhostWarriorContracts2.com
http://www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vheA8AzFt1dbVmXnNkA?e=cgxxwS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.