Ubisoft julkisti Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapelin euroliigan rakenteen ja aikataulut

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapelin oman eurooppalaisen kilpapeliliigan (European League) alkavan 22. kesäkuuta ja siihen osallistuu kymmenen eurooppalaista huippujoukkuetta.

Lisäksi uusi haastajajoukkueista koostuva European Challenger League toimii porttina huipulle pelin eurooppalaisessa kilpailujärjestelmässä. Alueelliset turnaukset toimivat ponnahduslautana tämän haastajaliigan otteluihin ja kisaavia joukkueita nähdäänkin laajasti kautta Euroopan. Samalla Ubisoft avaa uuden huipputasoisen lähetysstudion, joka vie elektronisen urheilun esityskokemuksen Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella uudelle tasolle.

European League edustaa eurooppalaisen Rainbow Six Siege -kilpapelaamisen korkeinta osaamistasoa. Sen ensimmäisellä, vuoden 2020 pelikaudella mukana ovat Rogue, Team Empire, Virtus.pro, Chaos Esports Club, G2 Esports, Natus Vincere, Team Vitality, BDS Esport, IziDream ja Team Secret. Euroliigan otteluita esitetään 22. kesäkuuta alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 19.00 Suomen aikaa Rainbow Six Esports -kanavilla Twitchissä (www.twitch.tv/rainbow6) ja YouTubessa (www.youtube.com/channel/UCWKHac5bjhsUtSnMDFCT-7A). Ottelut kisataan Round Robin -järjestelmällä, joten jokainen joukkue kohtaa kaikki muut joukkueet liigan aikana.

Joulukuussa on vuorossa liigan finaalitapahtuma, jolloin myös päättyy euroliigan ensimmäinen kausi. Samassa pelitapahtumassa järjestetään myös playoff-ottelut, jotka määrittävät seuraavan liigakauden joukkueet.

Uusittu kilpailutapa tarjoaa väylän nousta alueellisista otteluista, kuten pohjoismaisesta Nordic Championship -turnauksesta, suoraan European Challenger League -kisoihin ja menestyksen myötä aina huipulle asti. Esimerkiksi alueellisten kisojen voittajajoukkue pääsee osallistumaan suoraan haastajaliigaan. Tästä taas kahdella parhaalla joukkueella on mahdollisuus osallistua seuraavan kauden euroliigaan pelaamaan koko Euroopan parhaiden joukkueiden kanssa. Haastajaliigan ottelut alkavat syksyllä. Tarkempi kilpailuaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Uusitun liigajärjestelmän myötä Ubisoftin uusi lähetysstudio Pariisissa tulee vastaamaan euroliigan, Euroopan haastajaliigan ja Aasian-Tyynenmeren-alueen pohjoisjaoston otteluiden esittämisestä englanniksi. Luvassa on entistä enemmän kilpailuanalyysejä, taustatietoa, vuorovaikutteista sisältöä ja paljon muuta katsojien iloksi. Alkuvaiheessa 22. kesäkuuta alkavan liigan lähetysstudio on turvallisuussyistä mukana kevennettynä versiona. Tämän johdosta lähetysstudion kaikki uudet ominaisuudet eivät ole heti käytössä. Tilanteen salliessa lisäominaisuuksia otetaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa lähetyksistä julkaistaan kesän aikana.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -euroliigan esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/FG8fX4sgTzM.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Sen myötä myös alueelliset turnaustapahtumat ovat kasvattaneet merkitystään. Lisätietoja Nordic Championship -tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.rainbowsix.no.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
http://bit.ly/1IB5Fov (kuvia)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.