Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) uudisti yhteistyösopimuksensa kilpa-autoilusta tutun McLaren-automerkin kanssa.

Yhtiöiden yhteistyön tavoitteena on viedä kilpa-ajot ja moottoriurheilu uudelle tasolle hämärtämällä perinteisen ja virtuaalisen autourheilun välistä rajaa. Yhteistyöllä halutaan yhdistää McLarenin runsas kokemus autojen ja moottoriurheilun saralla Logitech G:n ammattitaitoon peliohjainten ja lisälaitteiden sekä elektronisen urheilun puolella. Yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan jo kuluvan vuoden aikana.

”Logitech G on tukenut McLarenin elektronisen urheilun pyrkimyksiä alusta alkaen. Olen erittäin innokas laajentamaan yhteistyötä McLaren Racing and Automotiven puolelle”, kommentoi McLaren Racingin myynti- ja markkinointipäällikkö Mark Waller. ”Logitech G on ainutlaatuinen kumppani, joka tuo pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja korkealuokkaiset pelituotteet. Olemme innoissamme voidessamme tuoda uuden G Challenge -kokemuksen pelaajille ja samalla avata uuden väylän autourheilun pariin.”

Logitech G ja McLaren ovat olleet virtuaalisen moottoriurheilun eturintamassa sen alkuhetkistä lähtien. McLaren Shadow Projectin ja Logitech G Challengen kaltaiset ajokisat ovat olleet merkittävässä roolissa virtuaaliajoyhteisöjen nopeassa kasvussa. Vuosien 2018 ja 2019 aikana nämä kisat houkuttelivat mukaan yhteensä yli miljoona pelaajaa tietokone- ja mobiilipelialustoilla. Tänä vuonna McLaren ja Logitech keskittyvät yhteistyössä rakentamaan G Challenge 2020 -kisoista kaikkien aikojen suurimman ja houkuttelevimman virtuaalisen ajopelitapahtuman.

”McLaren on moottoriurheilun ja äärimmäisen kilpailullisen Formula 1 -sarjan pioneereja. Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta ja näkemyksemme laajentamisesta virtuaalisen autourheilun saralla, joka vie pelialan entistä pidemmälle”, kommentoi pelisimulaatio-osaston johtaja Vincent Borel. ”Yhdessä McLarenin kanssa luomme entistä kiehtovamman virtuaaliajokokemuksen, joka herättää meissä kaikissa aidon kilpaurheilun tunteen.”

Logitech G Challenge -verkkokisojen lähtölasku alkaa tänään. Kisojen tilannetta päivitetään tapahtuman sivustolla osoitteessa www.logitechgchallenge.com.

Lisätietoja
http://www.mclrn.co/Logitech
https://bit.ly/2wvHk5A (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.