Hunting Simulator 2 tarjoilee realistisen metsästyssimulaation virtuaaliluonnossa

PAN Visionin jakelema ja NACONin (ex-Bigben Games) julkaisema Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio vie pelaajan metsästysreissuille ympäri luonnonkaunista Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

Hunting Simulator 2 mallintaa ympäröivää luontoa sekä sen kasvillisuutta ja eläimiä tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Realistiset äänet ja peligrafiikka välittävät pelin metsästyskokemuksesta monimuotoisen elämyksen. Sen ansiosta pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen kuitenkaan kuluttamatta varusteisiin rahaa tai vahingoittamatta eläimiä oikeasti.

Pelin luontoa on mallinnettu eri puolilta Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Näin peliin on saatu mukaan monipuolisesti erilaista luontoa ja erilaisia metsästettävää eläinlajeja, joista jokainen elää ja toimii eri tavalla.

Varusteiden ja aseiden lisäksi pelaajalla on apunaan metsästyskoira, joka auttaa metsästyseläinten jäljittämistä ja löytämistä. Erilaisia aseita ja varusteita on peräti 75 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Näiden lisäksi vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman maun ja tarpeiden mukaan.

Hunting Simulator 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 25. kesäkuuta 2020. Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI16.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/bPF32U_oyFY.

Lisätietoja
http://www.hunting-simulator.com
http://www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/39GV6jV (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.