Tyylikkäät Xiaomi Amazfit -älykellot seuraavat liikuntatottumuksia ja unenlaatua

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita valmistava Huami on osa tätä ekosysteemiä. Sen oma Amazfit-tuotemerkki yhdistää tuotteissaan korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian.

Erilaiset äly- ja urheilukellot ovat kasvattaneet suosiotaan hurjalla tahdilla myös Suomessa. Elektroniikan Tukkukauppiaidet tilastojen mukaan vuoden 2019 alkupuolella älykellojen myynti kasvoi yli 92 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Syytkin ovat selviä, sillä yhä useampi haluaa seurata omia liikuntatottumuksiaan ja unenlaatua.

Viimeisimmät Suomeen myyntiin tulleet Xiaomi Amazfit -älykellot ovat muodikkaita ja näyttäviä laitteita, jotka kertovat käyttäjänsä nykyaikaisuudesta ja itsensä huolehtimisesta. Uusien älykellojen monipuoliset toiminnot yhdistettynä vaivattomuuteen ovatkin lyömätön yhdistelmä jokapäiväiseen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Xiaomi Amazfit Stratos 3
Xiaomi Amazfit Stratos 3 -älykello on tehty ensisijaisesti aktiivinen liikkuja mielessä. Monipuolisten urheilutoimintojen ansiosta kello osaa seurata ja analysoida liikuntasuorituksia tarkasti. Kello osaakin huomioida muun muassa palautumisajan, harjoitustehon ja hapenottokyvyn hyödyntämällä suomalaista Firstbeat-analytiikkaa. Lisäksi Huamin oma optinen BioTracker PPG -anturi nostaa sykemittauksen tarkkuuden uudelle tasolle.

Älykellon pyöreärunkoinen 1,34 tuuman MIP-näyttö on tehty erityisesti ulkokäyttöä ajatellen. Mitä kirkkaampi ulkoilma on, sitä selkeämmin myös itse näyttö näkyy. Neljän kiinteärakenteisen painikkeen ansiosta älykellon käyttö on helppoa kosketusnäyttöä käyttämättä. Tästä on hyötyä erityisesti liikuntasuoritusten yhteydessä, kun hikoilevat ja rasituksesta tärisevät kädet eivät välttämättä kykene kosketusnäytön hallintaan. 50 metrin syvyyteen asti vesitiivis (5 ATM) älykello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen näyttö on kolmannen sukupolven karkaistua Gorilla-panssarilasia. Kokonaisuuden viimeistelee hengittävä musta silikoniranneke.

Ainutlaatuisen kaksiydinjärjestelmän ansiosta Stratos 3 sopii erinomaisesti niin urheiluun kuin arkielämäänkin. Mukana on 19 erilaista liikuntatilaa, jotka sopivat niin harrasteliikkujalle kuin urheilijallekin. Ainutlaatuisessa kestävyystilassa kellossa riittää virtaa jopa 14 päiväksi yhdellä latauksella säilyttäen silti keskeiset ominaisuudet, kuten sykeseurannan, ilmoitukset ja 11 eri liikuntatilaa. Tehokkaan akun ansiosta virtaa riittää jopa 70 tunniksi myös yhtäjaksoiselle GPS-seurannalle. Kello myös tukee peräti neljää eri paikannusjärjestelmää, joiden ansiosta urheilusuoritusten seuranta paikasta toiseen on äärimmäisen tarkkaa ja nopeaa.

Xiaomi Amazfit GTS
Xiaomi Amazfit GTS on näyttävä ja monipuolinen älykello, jossa toisiinsa yhdistyvät huippuluokan toiminnallisuus ja urheilukellon seurantaominaisuudet. Kellon ennennäkemättömän tarkka 1,65 tuuman AMOLED-näyttö toistaa tiedot yksityiskohtaisesti ja värikylläisesti. Isokokoiseen kulmista pyöristettyyn neliömäiseen näyttöön mahtuu pyöreää näyttötaulua enemmän tietoa ja näytettävää. Siihen mahtuukin samanaikaisesti esimerkiksi kellonaika, päivämäärä, lämpötila, sää, syke ja käveltyjen askelten määrä. Erilaisten kellosovellusten ansiosta käyttöä on helppo räätälöidä omien tarpeiden mukaan.

Xiaomi Amazfit GTS -älykelloon on saatavana kuusi eri väristä ranneketta, jotka täydentävät ohutta metallirakenteista kelloa tyylikkäästi. Koska kello sopii erityisen hyvin myös urheilu- ja kuntoilukäyttöön, se on myös vesitiivis (5 ATM) ja siinä on automaattinen uinnintunnistustoiminto. Kellossa on 12 erilaista urheilutoimintoa. Näihin lukeutuvat muun muassa käveleminen ja juokseminen ulkona ja juoksumatolla, sisä- ja ulkopyöräily, uinti, hiihto ja kuntosaliharjoittelu. Käyttötavoista riippuen kello toimii yhdellä latauksella jopa 14 päivää. Mikäli älykelloa käytetään vain kellokäytössä, kestää akku peräti 46 päivää yhdellä latauksella.

Kehittyneiden anturien ansiosta älykello seuraa sykettä, liikenopeutta, ilmanpainetta ja valaistusta. Kellon runko on vahvaa lentokonetason alumiinia ja näyttölasina toimii kolmannen sukupolven karkaistu Gorilla-panssarilasi. Näiden ansiosta kello kestää päivittäisen käytön ja kolhut vaivatta.

Xiaomi Amazfit GTR
Xiaomi Amazfit GTR -älykello on pyöreällä näyttötaululla varustettu GTS-mallin sisarmalli. Perinteinen pyöreä muotoilu on saatavana 42 ja 47 millimetrin versioina. Elegantti muotoilu on viimeistelty metallilla ja keraamisilla materiaaleilla. Koosta riippuen kellotaulussa on joko 1,2 tai 1,39 tuuman AMOLED-näyttö, jossa näkyviä tietoja voidaan räätälöidä omien tarpeiden mukaisesti. Älykellon tehokas akku tarjoaa virtaa peruskäytössä joko 12 tai 24 vuorokaudeksi tai kellotilassa jopa 34 tai 74 vuorokaudeksi kellon koosta riippuen.

Kello on vesitiivis jopa 50 metriin asti (5 ATM) ja siinä on yhteensä 12 erilaista urheilutoimintoa. Monipuolisten sovellustoimintojen ansiosta älykelloa voidaan käyttää erilaisiin sosiaalisen median ilmoituksiin, tapahtumamuistutuksiin, herätysominaisuuksiin ja moniin muihin älytoimintoihin. Xiaomi Amazfit GTR on saatavana alumiini-, teräs- ja titaanirunkoisena. Lisäksi näyttö on kolmannen sukupolven karkaistua Gorilla-panssarilasia.

Hinta ja saatavuus
Xiaomi Amazfit Stratos 3, Xiaomi Amazfit GTS ja Xiaomi Amazfit GTR ovat saatavana 219, 139 ja 149-229 euron kuluttajahinnoin. Kaikki mallit ovat yhteensopivia Android 5.0- ja iOS 10.0 -käyttöjärjestelmien tai sitä uudempien versioiden kanssa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://mistore.fi/fi/alykellot-ja-rannekkeet/amazfit-alykellot-ja-rannekkeet/
https://youtu.be/0taZbRVg9fw (Stratos 3 -esittelyvideo)
https://youtu.be/H4JD_uBfJQM (GTS-esittelyvideo)
https://youtu.be/glx-ql_G73c (GTR-esittelyvideo)
http://bit.ly/2FKyuC8 (kuvia)

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi on perustettu vuonna 2010. Se on kasvanut älypuhelinten ja muiden teknologiatuotteiden kärkivalmistajaksi MiOT-ekosysteeminsa avulla. Siihen kuuluu kymmenittäin oman alansa johtavia kumppaniyrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka voivat hyödyntää Xiaomin teknologista asiantuntemusta ja myyntikanavia. Kattavan tuotevalikoiman suosituimpa tuotteita ovat älypuhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet, monenlaiset älykotituotteet, robotti-imurit, sähköpotkulaudat, audio- ja videotuotteet, valaisimet, kamerat ja hyvinvointituotteet.

Huami
Huami on osa Xiaomin MiOT-ekosysteemiä. Yhtiö valmistaa sekä omalla Amazfit-tuotemerkillään älykelloja että Xiaomin Mi-tuotemerkillä älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita. Yhtiö on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa. Huami on New Yorkin pörssissä (NYSE: HMI) ja sen pääkonttori on Yhdysvaltain Mountain Viewssä.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan omistajana. Lisätietoja osoitteessa http://www.mistore.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.